Amber Heard geeft voor het eerst toe dat ze het geld van haar scheiding niet gedoneerd heeft: “Ik kon niet, ik werd aangeklaagd”

CelebritiesAmber Heard heeft voor het eerst toegegeven dat ze haar beloofde 7 miljoen euro voor het goede doel niet gedoneerd heeft. Heard beweerde aanvankelijk dat ze al het geld dat ze ontving na haar scheiding met Johnny zou doneren aan een organisatie die zich inzet tegen huiselijk geweld, en aan een kinderziekenhuis. “Ik kon niet, want ik werd aangeklaagd door Johnny”, krabbelt ze nu terug. 

14 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Kunnen ze dat geld niet terug in beslag nemen ?
 • Feline Noé

  1 maand geleden
  Ongelooflijk! Ze houd het geld nog vast?!
 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  Meer dan een half jaar tussen de belofte het geld van de scheiding integraal te schenken aan het goede doel en de rechtszaak door Johnny aangespannen na het verschijnen van een artikel onder haar naam over huiselijk geweld. Tenzij overeengekomen was in jaarlijkse schijven te betalen, is dit een leugen. Meineed. Ze kan gerust een carrière als dokter in de bokswereld starten, hoe ze een gebroken neus kan retoucheren. Vooral duidelijk, het was een toxische relatie met gaten in haar verhaallijn.
 • Jef Lois

  1 maand geleden
  Ik heb nog geen enkel beeld gezien waar ze zogezegd weent met tranen . Steeds zonder tranen is ze mss aan het oefenen voor een nieuwe rol? Hoop echt dat ze tegen de muur gaat lopen met haar leugens net als het geld dat ze voor zich zelf wil houden en waar ze over gelogen heeft.
 • Gerd Peeters

  1 maand geleden
  Een dikke komediant, dat is heel die Amber Heard! Maar ja, wat wil je anders van een actrice.
 1. Paul McCartney schrijft geschiedenis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbury: “Het voelt zo goed om hier te staan”
  Muziek

  Paul McCartney schrijft geschiede­nis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbu­ry: “Het voelt zo goed om hier te staan”

  De 80-jarige Paul McCartney heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven. De Britse zanger stond namelijk als oudste headliner ooit op het Britse festival Glastonbury. De set van de voormalige Beatles-zanger stelde overigens niet teleur. Zo zong McCartney niet alleen een virtueel duet met de overleden John Lennon. De wereldberoemde artiest had voor de gelegenheid ook nog twee special guests met zich meegebracht.
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.