Johnny Depp et Amber Heard.
Volledig scherm
Johnny Depp et Amber Heard. © AFP

Amber Heard 'gebroken' na verdict, Johnny Depp reageert opgelucht: "De jury heeft me mijn leven teruggegeven”

Johnny Depp (58) heeft de zaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) grotendeels gewonnen. “Er werden valse, zeer ernstige en criminele beschuldigingen tegen mij geuit via de media, wat leidde tot een eindeloos spervuur ​​van hatelijke inhoud. Zes jaar later gaf de jury me mijn leven terug”, reageert de acteur op Instagram. Heard reageert dan weer diep teleurgesteld op de uitspraak van de jury: “Dit zet de klok terug naar een tijd waarin een vrouw die zich uitsprak publiekelijk beschaamd en vernederd kon worden.”

 1. Johnny Depp trekt aan het langste eind: jury kent hem 15 miljoen dollar toe, Amber Heard krijgt 2 miljoen
  Play
  Celebrities

  Johnny Depp trekt aan het langste eind: jury kent hem 15 miljoen dollar toe, Amber Heard krijgt 2 miljoen

  Johnny Depp heeft de zaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard grotendeels gewonnen. De acteur had de actrice voor 50 miljoen dollar aangeklaagd voor smaad vanwege een artikel dat ze had geschreven over haar ervaringen met huiselijk geweld. De jury in Fairfax (Virginia) oordeelde woensdag dat voldoende is bewezen dat er sprake is van smaad. Amber Heard moet Depp 15 miljoen dollar aan schadevergoeding betalen. In de tegenclaim van Heard, die op haar beurt 100 miljoen dollar eiste van Depp wegens smaad, achtte de jury de feiten slechts gedeeltelijk bewezen. Amber kreeg 2 miljoen dollar toegewezen.
 2. Lea Michele reageert op geruchten dat ze niet kan lezen: deelt grappige TikTok-video
  Play
  Celebrities

  Lea Michele reageert op geruchten dat ze niet kan lezen: deelt grappige Tik­Tok-vi­deo

  ‘Glee’-actrice Lea Michele (36) heeft nu ook een TikTok-account en reageert meteen op de geruchten dat ze niet kan lezen. De theorie deed de laatste maanden veel de ronde op sociale media. Het startte als een grap, maar mensen begonnen al snel te zoeken naar écht bewijs. Nu gebruikt de zangeres het platform om zelf met deze roddel te lachen. Vorige maand was ze er echter nog niet mee gediend en noemde het erg seksistisch.