Amber Heard en Johnny Depp in betere tijden.
Volledig scherm
Amber Heard en Johnny Depp in betere tijden. © AFP

“Amber Heard gaat onthullende biografie schrijven over Johnny Depp, want ze is blut”

CelebritiesHet meeste is ongetwijfeld al gezegd in de rechtbank, maar volgens insiders is Amber Heard (36) van plan om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp. “Ze is blut, en dus niet in een positie om geld af te slaan.”

9 reacties

 • ivan de ridder

  9 maanden geleden
  Duidelijk dat ze zoveel mogelijk munt probeert te slaan zolang het verhaal 'vers van de pers' is. Benieuwd hoeveel ze kreeg voor dat interview en ook welke uitgever het gaat aandurven dit anders dan 'fictie' te bestempelen. Allicht zullen alle referenties naar Depp indirect suggestief neergepend worden. In elk geval, Depp kan haar zeker opnieuw aanklagen, maar sowieso toont dit wederom dat ze uitsluitend op geld uit is. Ze komt nooit meer aan de slag als actrice / boegbeeld.
 • Luc Cools

  9 maanden geleden
  Op naar de volgende rechtzaak Kan ze haar acteertalent nog eens bovenhand Zou misschien de tv rechten van de verslaggeving in haar bezit hebben?
 • sonja saveyn

  9 maanden geleden
  Van wat betaalt die haar advocaten?En waar is het geld naartoe dat ze zogenaamd ging storten na de scheiding?die barst niet van haar eerste leugen.JD heeft zelfs aangegeven dat hij het geld niet hoeft..maar madam blijft doorgaan
 • ERWIN minnebo

  9 maanden geleden
  Wel zeker eerst proberen geld binnen te rijven met een proces en nu dat ze blut is(was) een roman voor ezels die het zouden kopen . Dat ze gaat werken bij een hamburger tent, of als huishoudster.
 • Carine Borezee

  9 maanden geleden
  Ander werk zoeken he en hopelijk verkoop je geen enkel boek
 1. Neefje van Jeremy Renner schreef emotionele brief aan acteur na accident: “Ik ben heel blij dat mijn oom nog leeft”
  CELEBRITIES

  Neefje van Jeremy Renner schreef emotionele brief aan acteur na accident: “Ik ben heel blij dat mijn oom nog leeft”

  Het neefje van Jeremy Renner (52) schreef een hartverwarmende brief na het ernstige accident van zijn oom. De ‘Hawkeye’-acteur belandde in januari dit jaar onder een sneeuwschuiver van 6.500 kilogram, waarbij hij maar liefst dertig botten brak. Inmiddels is hij thuis aan het revalideren. “Ik ben heel blij dat mijn oom nog leeft”, staat te lezen in de brief, die Renner deelt op Instagram.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.