AP
Volledig scherm
© AP

Amber Heard gaat in beroep tegen vonnis in smaadproces tegen Johnny Depp

De Amerikaanse actrice Amber Heard (36) is van plan in beroep te gaan tegen de uitspraak van de jury in het smaadproces tussen haar en haar ex-man Johnny Depp. Haar juridische team heeft de rechtbank in Fairfax County in de Amerikaanse staat Virginia op de hoogte gebracht, schrijft het filmvakblad Deadline.com op basis van gerechtelijke documenten.

 1. Kanye ‘Ye’ West zegt sorry tegen ex-vrouw Kim Kardashian: “Ze heeft als moeder geen extra stress nodig”
  Play
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West zegt sorry tegen ex-vrouw Kim Kardashian: “Ze heeft als moeder geen extra stress nodig”

  Na maandenlange verwijten op sociale media zegt Kanye ‘Ye’ West (45) ‘sorry’ tegen zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41). De twee trouwden in 2014 en kregen vervolgens vier kinderen. Maar in 2021 maakte ze bekend dat ze zouden scheiden. Die beslissing viel niet goed bij Ye, waardoor hij Kim en haar omgeving begon te belagen op sociale media. Hij pestte haar ex-vriend Pete Davidson en zei dat Kim niet voor hun kinderen zorgde. West besloot nu om zich te verontschuldigen in een interview in het Amerikaanse tv-programma ‘Good morning America’. “Ik wil dat zij rust heeft in haar hoofd, zodat ze voor onze kinderen kan zorgen.”
 2. Na geruchten over hun breuk: Olivia Wilde dansend gespot op concert van Harry Styles
  Play
  Celebrities
  1

  Na geruchten over hun breuk: Olivia Wilde dansend gespot op concert van Harry Styles

  Na al het ‘Don’t Worry Darling’-drama lijkt het alsof Harry Styles (28) en Olivia Wilde (38) dan toch nog steeds een stel vormen. De twee leerden elkaar kennen op de set van de film, waarna ze een relatie startten. Maar naarmate de première van de film naderde, bleek het steeds slechter te gaan tussen hen. Zo leken ze elkaar op de première zelfs straal te negeren. Maar nu blijken de brokken weer gelijmd te zijn. Olivia stond namelijk vrolijk mee te dansen vanaf de zijlijn tijdens Harry’s laatste concert in Madison Square Garden, New York City.
 1. Dan toch verzoening tussen Sylvester Stallone en zijn ex-vrouw? Acteur deelt opvallende foto op Instagram
  Celebrities

  Dan toch verzoening tussen Sylvester Stallone en zijn ex-vrouw? Acteur deelt opvallende foto op Instagram

  In augustus raakte bekend dat Jennifer Flavin (54), de vrouw van ‘Rocky’-ster Sylvester Stallone (76), na 25 jaar een punt wilt zetten achter hun huwelijk. Maar amper een maand later verschijnt er nu wel een zeer opmerkelijke foto op zijn Instagrampagina, wat de hoop op een mogelijke verzoening doet oplaaien. Fans zien het rooskleurig in. “Ik hoop dat jullie elkaar hebben teruggevonden", klinkt het hoopvol.