Amber Heard pinkt een traan weg.
Volledig scherm
Amber Heard pinkt een traan weg. © ANP

Amber Heard beloofde geld van scheiding te doneren aan goede doel: “Maar Elon Musk betaalde de helft”

CelebritiesElon Musk betaalde maar liefst de helft van Ambers donatie aan het goede doel ACLU, dat zich inzet tegen geweld tegen vrouwen. Dat terwijl Heard had beloofd om de helft van het schikkingsgeld na haar scheiding met Johnny weg te geven. In totaal doneerde ze er nog geen derde van. 

13 reacties

 • Anne JACOBS

  11 maanden geleden
  "Ik wist het"! Ik had zo een voorgevoel. Iedereen moet haar geld geven. Ik wist het. Johnny betaalde een deel en Elon Musk het andere deel. Noch nooit gehoord zoiets. Ze heeft Elon geblackmaild om te komen getuigen in haar voordeel, maar wijs genoeg is het "nada"!
 • Robin Seeldrayers

  11 maanden geleden
  Als ze door de mand valt begint ze te huilen maar anders kan ze haar lach gedurende het hele proces niet inhouden.
 • Tobias Renders

  11 maanden geleden
  Amber kan enorm goed liegen. Ze slaagt en verwond Johnny. Niemand gelooft dat er huishoudelijk geweld kan plaatsvinden van een vrouw op een man.
 • Philip Van Hecke

  11 maanden geleden
  Bij het vorige proces leken de klappen vooral te vallen in het kamp Depp, en kwam Heard er als grote slachtoffer uit... Deze keer zullen zij en haar carrère er minder ongeschonden uitkomen.
 • St Hen

  11 maanden geleden
  Toont dat elon musk feitelijk goede gast is, maar na les te hebben geleerd ambertje snel uit voorzorg heeft gedumpt, opnieuw zeer intelligent zijn instinct gevolgd dat ze niet veel voor hem over had.
 1. Botanic Sanctuary Antwerp nieuwe trekpleister voor celebs: “Zulke hotels bestaan net om veel geld op te doen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Botanic Sanctuary Antwerp nieuwe trekpleis­ter voor celebs: “Zulke hotels bestaan net om veel geld op te doen”

  De muren zijn geverfd met rode wijn van 300 euro per fles, de duurste suite kost 5.030 euro per nacht en het kreeg zelfs een eigen realityreeks, ‘Achter de sterren’: Botanic Sanctuary in Antwerpen is niet zomaar een chique hotel. Het is het neusje van de - door een sterrenchef gebakken - zalm. Terwijl het nog maar een goed jaar open is, vinden de allergrootste wereldsterren hun weg al naar het luxueuze vijfsterrenhotel. Zo ook Jason Statham, die er deze week overnachtte. Wat maakt dat Botanic Sanctuary de place to be is voor beroemdheden en waar positioneer je je best om ze te spotten? “Dom Pérignon per glas bestellen doe je alleen hier.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.