Amanda Seyfried
Volledig scherm
Amanda Seyfried © Andy Kropa/Invision/AP

Amanda Seyfried openhartig over moeilijke bevalling: “Doodsbang om postnatale depressie te krijgen”

CelebritiesAmanda Seyfried (35) heeft in een interview met ‘People’ wat meer verteld over de moeilijke bevalling van haar zoontje vorig jaar. De ‘A Mouthful of Air’-actrice sprak over haar ruggengraat-problemen en de angst die ze voelde tijdens haar zwangerschap. 

 1. Jeremy Renner werd overreden door sneeuwruimer, omdat hij zijn neef wou redden
  Celebrities

  Jeremy Renner werd overreden door sneeuwrui­mer, omdat hij zijn neef wou redden

  Op nieuwjaarsdag kwam ‘Avengers’-ster Jeremy Renner (52) onder zijn eigen sneeuwruimer terecht van ruim 6.500 kilogram, met alle gevolgen van dien. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd en verklaarde later ‘meer dan dertig botten te hebben gebroken’. Maar wat er precies foutliep was niet duidelijk, tot nu. De Amerikaanse acteur wou volgens ‘CNN’ koste wat kost zijn neef beschermen.
 2. KIJK. Bizar moment van Cate Blanchett die bevriest tijdens interview gaat viraal: “Precies een robot”
  Celebrities

  KIJK. Bizar moment van Cate Blanchett die bevriest tijdens interview gaat viraal: “Precies een robot”

  Een bizar moment uit een interview met Cate Blanchett (53) gaat viraal op het internet. De actrice is momenteel haar nieuwe film ‘Tár’ aan het promoten. Tijdens een interview lijkt ze er even genoeg van te hebben. Terwijl haar collega praat tegen de interviewer, staart Cate doelloos voor zich uit, zonder ook maar één millimeter te bewegen en dat wel vijftien seconden lang. Fans delen het moment op sociale media en moeten er ook wel mee lachen. “Ze lijkt wel een robot met lege batterijen”, grapt een fan.