Mel B
Volledig scherm
Mel B © Reporters / Splash

“Als misbruikers hun klauwen in je zetten, is er geen uitweg”: Mel B, die tien jaar lang mishandeld werd, geeft speech over huiselijk geweld

Celebrities‘Scary Spice’ Mel B (47) verscheen zondag in een rood powerkostuum op het jaarlijkse congres van de conservatieve Tory-partij in Birmingham. Daar hield Mel een hartverwarmende toespraak over huiselijk geweld, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Dat deed ze om de regering op te roepen om het rechtssysteem te veranderen en meer steun te verlenen aan slachtoffers van huiselijk geweld.

  1. Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”
    PREMIUM
    Celebrities

    Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”

    Meer dan veertig jaar na haar vroegtijdige overlijden blijft Romy Schneider een icoon van de Europese cinema. Vanaf 24 maart loopt in Palace in Brussel een tentoonstelling over leven en werk van de Duitse actrice. Romy was amper zeventien toen ze doorbrak met haar vertolking van de tragische keizerin Sissi. Maar ook het privéleven van de Duitse zat vol drama. In twee delen blikken we terug op haar turbulente biografie. Vandaag staan we stil bij het begin van haar carrière en de moeilijke relatie met haar moeder en stiefvader. “Romy noemde hem in interviews ‘een pooier’.”