John Lennon
Volledig scherm
PREMIUM
John Lennon © Popperfoto via Getty Images

“Als ik hem zag, deinsde ik achteruit. Hij was een garantie op gevaar en problemen”: het turbulente leven van John Lennon (deel 1)

CelebritiesDeze week is het 40 jaar geleden dat een geesteszieke man een abrupt einde maakte aan het leven van John Lennon. De moord betekende het einde van een van de invloedrijkste stemmen van zijn generatie. De oorsprong van Lennons genie en blijvende legende is te vinden in zijn tumultueuze jeugd vol verlies en verlating. De muzikant was getekend door de dood van zijn moeder en de slechte relatie met zijn vader. “Mijn echte moeder kon simpelweg niet om met het leven. Mijn vader dook pas opnieuw op toen de Beatlesmania op z’n hoogtepunt was. Ik heb hem de deur gewezen.”

0 reacties

 1. Paris Hilton mengt zich in schandaal rond David Letterman: “Hij heeft mij opzettelijk vernederd”
  Celebrities
  2

  Paris Hilton mengt zich in schandaal rond David Letterman: “Hij heeft mij opzette­lijk vernederd”

  Paris Hilton (40) kijkt met veel pijn terug op een interview dat ze aan de Amerikaanse talkshow-presentator David Letterman (73) gaf, nadat ze in 2007 korte tijd doorbracht in de gevangenis. Volgens de socialite hield Letterman zich niet aan de vooraf gemaakte afspraken en zette hij haar tijdens de show voor het blok om over die periode te praten, terwijl ze duidelijk had gemaakt dat absoluut niet te willen. Dit liet Paris weten in gesprek met E! News. David Letterman ligt de laatste dagen en weken steeds meer onder vuur voor ongepast gedrag tegenover zijn studiogasten, in het bijzonder tegen jonge vrouwen.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"