Alec Baldwin.
Volledig scherm
Alec Baldwin. © REUTERS

Alec Baldwin verwijdert Twitter-account na tv-interview

CelebritiesAlec Baldwin (63) heeft één van zijn twee Twitter-accounts verwijderd nadat hij afgelopen week zijn eerste televisie-interview gaf na het fatale schietincident op de set van de film ‘Rust’. Baldwin bleek een geladen wapen te hebben tijdens de opnames en schoot  zonder dat hij het wist cameravrouw Halyna Hutchins (42) dood en verwondde regisseur Joel Souza (48). Dit meldt Fox News.

  1. Diepe emotie en veel spijt: alles wat je moet weten over het interview met Alec Baldwin. “Ik ben hier niet het slachtoffer”
    PREMIUM
    Celebrities

    Diepe emotie en veel spijt: alles wat je moet weten over het interview met Alec Baldwin. “Ik ben hier niet het slachtof­fer”

    Het is de eerste keer dat de 63-jarige Baldwin uitgebreid tekst en uitleg wil geven bij het tragische ongeval waarbij cameravrouw Halyna Hutchins (42) het leven liet. De acteur wil op deze manier een aantal misvattingen de wereld uithelpen: “Ik wil niet tot februari of maart wachten totdat het onderzoek wordt vrijgegeven. Ik wil mijn uitleg doen, maar ik wil hier niet het slachtoffer uithangen. Dat ben ik niet. Er werd een vrouw doodgeschoten en mijn vriend werd neergeschoten. Zij zijn de enige slachtoffers in het verhaal.”