Acteur Alec Baldwin.
Volledig scherm
Acteur Alec Baldwin. © Jordan Strauss/Invision/AP

Alec Baldwin klaagt filmcrew aan voor fataal schot op set

Acteur Alec Baldwin klaagt enkele medewerkers van de westernfilm ‘Rust’ aan. Dat meldt dagblad ‘The Washington Post’. Tijdens de filmopnames kwam cameravrouw Halyna Hutchins in oktober 2021 om het leven.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. De grootste sterren in de gekste pakken: ook deze celebs waagden zich aan ‘The Masked Singer’
  Celebrities

  De grootste sterren in de gekste pakken: ook deze celebs waagden zich aan ‘The Masked Singer’

  Elke vrijdagavond zitten we massaal op het puntje van onze stoel tijdens de ontmaskering in het VTM-programma ‘The Masked Singer’. En vaak zijn het verrassende namen die achter die maskers schuilgaan. Maar dat is nog niets vergeleken met de internationale sterren die aan de buitenlandse versies van deze populaire tv-show deelnamen. Van Ryan Reynolds tot Kelly Osbourne: ook deze internationale celebrity’s gingen de uitdaging al aan. “Je kan niet zien, niet ademen, niet horen, niet denken. Er zat geen zuurstof in, ik raakte in paniek. Het was de ergste ervaring uit mijn leven.”