AFP
Volledig scherm
© AFP

Alec Baldwin aangeklaagd nadat hij zich kritisch uitlaat over familie van gestorven marinier

CelebritiesAlec Baldwin (63) ligt opnieuw onder vuur nadat hij de familie van een overleden marinier op Instagram uitmaakte voor "January 6 rioters", met andere woorden de mensen die vorig jaar het Capitool in Washington bestormden en voor rellen zorgden. De familie is woest en eist 22 miljoen euro schadevergoeding van de acteur. Ook willen ze dat de zaak voorkomt en er een juryoordeel wordt geveld.

3 reacties

 • Eric Leysen

  4 maanden geleden
  Zo gaat het met veel bekende koppen, ook bij onze BV's...ze denken zich alles te kunnen permitteren en op iedereen commentaar te moeten geven als ze over dingen een andere mening hebben.
 • Peter De Sutter

  4 maanden geleden
  Zou beter wat zijn kop tussen zijn pluimen houden momenteel!..
 • Tony van de Velde

  4 maanden geleden
  Tvdv, duidelijk dat ze hem willen kraken, vanaf het begin had ik het gevoel da ze hem in het zak wilden zetten.
 1. Paris Hilton laat zich opsluiten in isoleercel uit protest: “Ik werd seksueel misbruikt, dat mag niemand anders overkomen”
  Play
  Celebrities

  Paris Hilton laat zich opsluiten in isoleercel uit protest: “Ik werd seksueel misbruikt, dat mag niemand anders overkomen”

  Paris Hilton ging lobbyen in het Witte Huis in Washington D.C. Ze ontmoette er functionarissen als onderdeel van haar strijd tegen kindermisbruik. De realityster wil meer bescherming voor geïnstitutionaliseerde jongeren. In 2020 vertelde ze in haar documentaire ‘This is Paris’ over haar ervaringen op haar oude kostschool, de Provo Canyon School. Dat is een school voor moeilijk opvoedbare tieners. Hilton zegt dat ze er werd geslagen, gewurgd en opgesloten. En ze werd er zelfs seksueel mishandeld.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.