Shia LaBeouf
Volledig scherm
PREMIUM
Shia LaBeouf © EPA

Al op zijn 9de eerste keer opgepakt: nieuwe klachten tegen Shia LaBeouf bevestigen rode draad van aanvallen en uitbarstingen

CelebritiesWat is er aan de hand met Shia LaBeouf (34)? Opnieuw heeft een beroemdheid zich uitgesproken over de misdragingen van de acteur. Het gaat dit keer om zangeres Sia (44), die op Twitter emotioneel schrijft over haar vreselijke ervaringen en LaBeouf er bestempelt als een “pathologische leugenaar.” Met haar bericht wil Sia de wereld waarschuwen voor de ‘Transformers’-acteur en zijn criminele uitspattingen, die nota bene al tijdens zijn vroege jeugd begonnen. Een portret van de acteur wiens leven gekenmerkt wordt door uitbarstingen.

0 reacties

 1. Tweede ex getuigt over verontrustende fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijderen”
  Celebrities

  Tweede ex getuigt over verontrus­ten­de fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijde­ren”

  Het net lijkt zich langzaamaan te sluiten rond Armie Hammer (34). Zo getuigt nu al een tweede ex-vriendin over z'n gewelddadige fantasieën, en die zijn niet min: “Hij kraste de letter ‘A’ in mijn huid en wilde mijn ribben oppeuzelen.” Bovendien werd de acteur intussen ook ondervraagd door de politie. Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Page Six.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"