Akon
Volledig scherm
Akon © REUTERS

Akon onder vuur nadat hij antisemitische uitspraken van Kanye verdedigt: “Je bent zelf niet veel beter”

CelebritiesDe Amerikaanse zanger Akon ligt onder vuur omdat hij zijn vriend Kanye ‘Ye’ West verdedigde na antisemitische uitsprake. Ye verklaarde onder andere dat hij “Hitler wel tof vond” en dat we “niet zo negatief mogen zijn over Nazi’s”.

2 reacties

 • Tom Lampaert

  2 maanden geleden
  Begrijpend lezen... het is een zeldzaam iets geworden. Hij verdedigt de uitspraken niet, hij verdedigt het recht om uitspraken te doen. Mensen verbieden dit soort uitspraken te doen zal ze biet weerhoudenndit soort standpunten te hebben. Dan kun je ze maar beter laten spreken zodat je ermee in debat kunt gaan. De uitkomst van de andere optie is nog erger...
 • Arne Dumoulin

  2 maanden geleden
  Lex Friedman is nochtans heel goed in dialoog kunnen gaan met hem. En heeft hem erop aangesproken ook.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.