Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Agressief kantje, rijden onder invloed en nu ook verslaafd aan plastische chirurgie: Heather Locklear krijgt haar leven maar niet op de rails

CelebritiesOoit was ze de knappe actrice uit ‘Melrose Place’, maar anno 2022 ziet Heather Locklear (61) er onherkenbaar uit. “Dit is duidelijk het gevolg van plastische chirurgie”, klinkt het overtuigend. Na meermaals opgepakt te zijn wegens geweld door haar drank- en medicijnenverslaving, die haar in afkickcentra en de psychiatrie deden belanden, leek het er nochtans op dat Locklear zich herpakt had. Enkele recent opgedoken foto’s bewijzen nu echter het tegendeel. “Ze heeft zelfs geprobeerd om haar eigen moeder te wurgen.”

10 reacties

 • Ken Antonissen

  2 maanden geleden
  Wetende dat ik in de jaren 90 ervoor in mijn sok had geschoten .....
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Het grote probleem bij die mooie vrouwen die het altijd alleen maar met hun looks hebben moeten doen! Allemaal accepteren dat we lelijker worden en rimpels krijgen maar je mag daar blij mee zijn! Dat je de kans krijgt om oud te worden!
 • kurt ornelis

  2 maanden geleden
  wat willen die vrouwen eigenlijk met al die plastische chirugie? Ik ken eerlijk gezegd geen enkele,maar dan ook geen enkele die er mooier door geworden is.
 • Emma Kamenistyy

  2 maanden geleden
  Ik vraag mij af wat ZIJ ziet als ze in de spiegel kijkt. Niemand blijft jong, maar je zo verminken om de tand des tijds proberen terug te dringen?? Triestig bestaan moet je dan leiden.
 • OLIVIER LAUWERS

  2 maanden geleden
  Nooit een mooie vrouw gevonden, te plastiekerig