Will Smith sloeg Chris Rock in het gezicht.
Volledig scherm
Will Smith sloeg Chris Rock in het gezicht. © AFP

“Agentschap van Will Smith overweegt hem te laten vallen na Oscarschandaal”

CelebritiesHet agentschap van Will Smith, Creative Artists Agency (CAA), overweegt om de samenwerking met de acteur stop te zetten. Dat nieuws komt na het schandaal tijdens de Oscars, waarbij Smith presentator Chris Rock op zijn gezicht sloeg. 

29 reacties

 • Billie Schreven

  4 maanden geleden
  Ze zouden hem ogenblikkelijk moeten dumpen, nog diezelfde avond nog. Vond Mevr Smith het onaccepteerbaar, had ze zoals iedereen haar gram via rechtstwege moeten zoeken. Niet haar schoothondje erop af sturen.
 • Luc van Buggenhout

  4 maanden geleden
  De gepeste die het niet meer pikte moet door het stof, de pester wordt in de bloemetjes gezet.
 • Raoul Rouma

  4 maanden geleden
  Alle begrip voor die Will Smith indien het geen fake is natuurlijk. Maar dat ze dit zo blijven opblazen gaat mijn petje te boven. Zijn er nu geen belangrijker zaken te melden. Persoonlijk indien ik de moed had zou ik hetzelfde gedaan hebben denk ik.
 • David Van Rompuy

  4 maanden geleden
  Als iedereen geweld mag gebruiken als ze zich vernederd voelen dan gaat er nogal wat af gevochten worden. Wie zich niet kan beheersen moet maar op de blaren zitten. Er is al teveel geweld in de wereld. Dan gaat Will Smith nog een excuus toevoegen voor geweld
 • Danny Steritmis

  4 maanden geleden
  Ben geen fan van W.S.maar begrijp zijn reactie,dat nu de deuren voor zijn neus dichtslaan is geen verassing in een land waar een zekere Trump de correctheid van denken heeft getorpedeerd en waar schijnheiligheid troef is.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.