Britney Spears en haar advocaat Mathew Rosengart.
Volledig scherm
Britney Spears en haar advocaat Mathew Rosengart. © REUTERS/AP - Fotomontage HLN

Advocaat van Britney Spears trekt alweer aan de alarmbel: “Het moet onmiddellijk stoppen”

CelebritiesBritney Spears (39) ervaart “extreme stress” terwijl ze verder blijft strijden om de bewindvoering die haar vader voert ongedaan te laten maken. Dat zegt haar advocaat in juridische documenten - die Amerikaanse media kon inkijken -, waar tevens uit blijkt dat haar raadsman de rechtbank aanspoort om het ontslag van vader Jamie als conservator onmiddellijk uit te spreken.

 1. “Alsof hij de realiteit niet langer onder ogen wil zien”: geliefden van Jack Nicholson vrezen voor acteur
  PREMIUM
  Celebrities

  “Alsof hij de realiteit niet langer onder ogen wil zien”: geliefden van Jack Nicholson vrezen voor acteur

  “Hij beleeft triestige laatste dagen.” Ooit was hij een veelgevraagd en populair Hollywoodacteur, maar tegenwoordig brengt Jack Nicholson (85) z’n dagen door in afzondering. Het gevolg van gezondheidsproblemen, klinkt het. Intussen is het al meer dan een jaar geleden dat hij z’n gezicht nog eens liet zien, tot grote wanhoop van z’n omgeving. “Het is alsof hij de realiteit niet meer onder ogen wil zien.”
 2. Shania Twain moest per helikopter naar het ziekenhuis na coronabesmetting: “Alsof ik naar een andere planeet ging”
  Celebrities

  Shania Twain moest per helikopter naar het ziekenhuis na coronabe­smet­ting: “Alsof ik naar een andere planeet ging”

  Weinigen zullen goede herinneringen hebben aan de coronaperiode. Tijdens het hoogtepunt van de pandemie beleefde ook Shania Twain (57) een traumatische ervaring. De zangeres werd enorm ziek en had op een bepaald punt zelfs moeite met ademen. Haar man zorgde er uiteindelijk voor dat ze per helikopter naar het ziekenhuis werd gebracht. “Een zeer enge en gevaarlijke periode.”
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.