Adele stelde eerder al haar concertreeks in Las Vegas uit.
Volledig scherm
Adele stelde eerder al haar concertreeks in Las Vegas uit. © DR

Adele zegt na concertreeks in Las Vegas nu ook optreden op BRIT Awards af

Nadat Adele eerder deze maand in tranen via sociale media bekendmaakte haar concertreeks in Las Vegas af te zeggen, verschijnt de Britse zangeres nu ook niet bij de BRIT Awards waar ze op 8 februari voor het eerst sinds vijf jaar zou optreden. Adele zou de organisatie hiermee met een enorm probleem opgezadeld hebben, omdat er nu in allerijl naar een vervanger gezocht moet worden. Dat meldt The Sun.

 1. Is divagedrag de reden waarom concertreeks Adele niet doorgaat? “Haar team was een nachtmerrie”
  Celebrities

  Is divagedrag de reden waarom concert­reeks Adele niet doorgaat? “Haar team was een nachtmer­rie”

  Adele (33) kondigde afgelopen vrijdag aan dat ze haar langverwachte reeks concerten in Las Vegas op het allerlaatste moment moest annuleren. De Britse zangeres verklaarde in een emotionele videoboodshap dat “productionele vertragingen door de coronacrisis” de boosdoener zouden zijn geweest. Maar volgens insiders zouden de spanningen tussen Adele en haar management er ook voor iets tussen zitten.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.