Adele is vrijdag 34 jaar oud geworden.
Volledig scherm
Adele is vrijdag 34 jaar oud geworden. © EPA

Adele viert 34ste verjaardag: "Nog nooit zo gelukkig geweest”

CelebritiesAdele is vrijdag 34 jaar oud geworden. De Britse zangeres is nog nooit zo gelukkig geweest als nu, zo schrijft ze in een kort berichtje op sociale media.

 1. Meghan Markle reageert op terugdraaiing van de abortuswetgeving: “Mannen moeten van zich laten horen”
  Royalty

  Meghan Markle reageert op terugdraai­ing van de abortuswet­ge­ving: “Mannen moeten van zich laten horen”

  Het was afgelopen vrijdag een gitzwarte dag in Amerika toen het nieuws bekendraakte dat het Amerikaanse hooggerechtshof het recht op abortus had teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen vanaf nu volledig zelf of vrouwen al dan niet een zwangerschap mogen beeïndigen. Heel wat celebrity’s uitten al hun ongenoegen tijdens concerten en op sociale media, maar nu laat ook de Duchess of Sussex, Meghan Markle (40), van zich horen.
 2. Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards
  Play
  Celebrities

  Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards

  Kanye West maakt een zeldzame publieke verschijning op de BET Awards 2022 om de Lifetime Achievement Award uit te reiken aan zijn vriend Sean ‘Diddy’ Combs. West is al even niet meer in het openbaar gezien en bedekt zich ook nu volledig in het zwart. In zijn speech kan er alvast wel een grapje van af: “Diddy hielp me bij mijn vrouwenkeuze... Maar hier staan we dan, bedankt hoor, vriend.”
 3. Adele draagt bijna altijd jurken met een ‘Brigitte Bardot-neklijn’. Moderedacteur David legt uit waarom

  Adele draagt bijna altijd jurken met een ‘Brigitte Bar­dot-nek­lijn’. Moderedac­teur David legt uit waarom

  Oplettende fans hebben het vast al gemerkt: zangeres Adele (33) draagt graag jurken met een Brigitte Bardot-neklijn. Die is in de sixties vernoemd naar de beroemde Franse actrice en sindsdien de favoriet van heel wat vrouwen. Moderedacteur David legt uit waarom een top of jurk met zo’n Bardot-neklijn in de garderobe van bijna elke vrouw past. “Het staat ook mooi bij een grotere boezem.”