Adele gaf in het Londense Hyde Park de afgelopen dagen enkele uitverkochte concerten
Volledig scherm
Adele gaf in het Londense Hyde Park de afgelopen dagen enkele uitverkochte concerten © Gareth Cattermole/Getty Images f

Adele praat voor het eerst over afgezegde concerten in Las Vegas: “Ik ga geen show geven omdat het moét”

CelebritiesAdele (34) heeft in een interview met ‘Desert Island Discs’ voor het eerst gepraat over de concerten in Las Vegas die ze in januari last minute afzegde. “De show was gewoon niet goed genoeg”, klinkt het in het interview. De zangeres had het verder ook nog over haar gewichtsverlies én haar wens om nog meer kinderen te krijgen. 

1 reactie

 • jos segers

  1 maand geleden
  Die is duidelijk met andere dingen bezig dan met haar concerten of zit er al misschien een haar in de boter met de liefde van haar leven?
 1. Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is
  Celebrities

  Bende volgt Mariah Carey op sociale media en breken in wanneer ze niet thuis is

  De politie van Sandy Spring in de Amerikaanse staat Georgia heeft een onderzoek gestart nadat er is ingebroken in het huis van Mariah Carey (53). De zangeres kocht het huis in 2021, maar de laatste maanden wordt er in Sandy Spring meer en meer ingebroken. De diensten gaan ervan uit dat het gaat om een bende die bekende mensen als doelwit neemt. Ze volgen hen op sociale media en slaan toe wanneer de sterren niet thuis zijn.
 2. Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: “Karakter haalde het van weerbarstige maag”

  Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: “Karakter haalde het van weerbarsti­ge maag”

  Ruben Van Gucht staat bekend als fervent loper, maar de Dodentocht is toch ook voor hem een helse lijdensweg geworden. De sportcommentator voelde zich zo ellendig dat hij na 45 kilometer al naar huis terugkeerde. Van opgeven wilde hij echter niet weten. Enkele uren slaap kikkerden hem op, waarna alsnog een goede afloop volgde. “Karakter haalde het van mijn weerbarstige maag. De warmte maakte het echt een stevige beproeving. Het was een hele verstandige beslissing om tegen 13 uur te stoppen met wandelen”, klinkt het op zijn Instagrampagina.