Miss McDonald en Adele zagen elkaar na vele jaren terug.
Volledig scherm
Miss McDonald en Adele zagen elkaar na vele jaren terug. © ITV

Adele geeft leerkracht ‘die haar leven veranderde’ peperdure tickets cadeau voor haar show

CelebritiesEnkele dagen geleden zagen we hoe de Britse zangeres Adele (33) tijdens haar tv-show ‘An Audience with Adele’ herenigd werd met Miss McDonald, een leerkracht die haar hielp en inspireerde toen ze nog een klein meisje was. Tijdens de emotionele ontmoeting vroeg ze om het telefoonnummer van haar oud-leerkracht. Dat heeft ze klaarblijkelijk gebruikt om haar een paar peperdure concerttickets cadeau te doen. 

3 reacties

 • Jan Van Gent

  2 maanden geleden
  Wat een cadeau . De leerkracht die haar leven veranderde en haar mee geholpen heeft miljonair te worden krijgt 2 ticketjes. Ze mogen nog 1000$ kosten...
 • Nicolas Van Brussel

  2 maanden geleden
  Op twitterfilmpje is Lukaku te zien op 3:35 tussen het Adèle-publiek, lol.
 • Karel Van der Merwe

  2 maanden geleden
  Adele, die een fortuin heeft van ongeveer 200 miljoen dollar, geeft een paar tickets weg voor haar concert à 600 Euro per stuk, aan iemand die heel, heel belangrijk is geweest in haar leven. Ik mag hopen dat (a) het niet bij dit mini-kadootje blijft want dat zou wel heel erg krenterig lijken, en dat (b) het hele gezin van de muziek van Adele houdt, anders heb je nog niets aan die kaartjes.
 1. De ex van Trump en een controversiële Olympiër: dit zijn de opvallendste deelnemers aan ‘Dancing with the stars’
  Play
  Celebrities

  De ex van Trump en een controver­siële Olympiër: dit zijn de opvallend­ste deelnemers aan ‘Dancing with the stars’

  Prinses Delphine haalde alle krantenkoppen wanneer bekend raakte dat ze een van de deelnemers in ‘Dancing with the stars’ is. Het land stond even in rep en roer, maar op zich is een merkwaardige deelneemster in het programma niets nieuws. In de Amerikaanse versie maakten al heel wat opvallende kandidaten hun opwachting, wat al voor meer omstreden taferelen zorgde dan een prinses met dansschoenen. Zo werd het podium al bestormd door demonstranten of vertelde een van de danspartners dat ze liever haar polsen oversneed, dan nog eens te moeten dansen. “De show is eigenlijk te vergelijken met ‘The hunger games’.”
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.