Miss McDonald en Adele zagen elkaar na vele jaren terug.
Volledig scherm
Miss McDonald en Adele zagen elkaar na vele jaren terug. © ITV

Adele geeft leerkracht ‘die haar leven veranderde’ peperdure tickets cadeau voor haar show

CelebritiesEnkele dagen geleden zagen we hoe de Britse zangeres Adele (33) tijdens haar tv-show ‘An Audience with Adele’ herenigd werd met Miss McDonald, een leerkracht die haar hielp en inspireerde toen ze nog een klein meisje was. Tijdens de emotionele ontmoeting vroeg ze om het telefoonnummer van haar oud-leerkracht. Dat heeft ze klaarblijkelijk gebruikt om haar een paar peperdure concerttickets cadeau te doen. 

3 reacties

 • Didier Cauberghe

  1 jaar geleden
  Wat een cadeau . De leerkracht die haar leven veranderde en haar mee geholpen heeft miljonair te worden krijgt 2 ticketjes. Ze mogen nog 1000$ kosten...
 • Nicolas Van Brussel

  1 jaar geleden
  Op twitterfilmpje is Lukaku te zien op 3:35 tussen het Adèle-publiek, lol.
 • Karel Van der Merwe

  1 jaar geleden
  Adele, die een fortuin heeft van ongeveer 200 miljoen dollar, geeft een paar tickets weg voor haar concert à 600 Euro per stuk, aan iemand die heel, heel belangrijk is geweest in haar leven. Ik mag hopen dat (a) het niet bij dit mini-kadootje blijft want dat zou wel heel erg krenterig lijken, en dat (b) het hele gezin van de muziek van Adele houdt, anders heb je nog niets aan die kaartjes.
 1. Wat mogen we verwachten van de show van Beyoncé in ons land? “Geld primeert op haar artistieke integriteit”
  PREMIUM
  Celebrities
  7

  Wat mogen we verwachten van de show van Beyoncé in ons land? “Geld primeert op haar artistieke integri­teit”

  Een wedergeboorte om u tegen te zeggen. Zeven jaar nadat Beyoncé voor het laatst concerteerde in ons land, keert ze terug. Gewapend met nieuwste plaat ‘Renaissance’ belooft ze op 14 mei andermaal vuurwerk in het Koning Boudewijnstadion. Wat mogen we van de show verwachten? En waar heeft Queen Bey zich de voorbije jaren mee bezig gehouden? “Ze is helemaal geen bondgenoot van de LGBTQ+-beweging.”
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”
  Celebrities

  KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”

  Adele (34) kan haar emoties niet bedwingen tijdens een van haar shows in Las Vegas. Een man toont tijdens het nummer ‘When We Were Young’ een foto van een vrouw op zijn smartphone. Het blijkt om zijn overleden vrouw te gaan. Adele is er erg van aangedaan en besluit het nummer ‘Someone Like You’ aan hem op te dragen. “Het spijt me van je verlies. Het spijt me dat ik niet direct doorhad wat je me toonde”, vertelt ze wat later.