Peter Van den Begin en Tine Reymer
Volledig scherm
Peter Van den Begin en Tine Reymer © Dieter Bacquaert

Acteurs Peter Van Den Begin en Tine Reymer willen geen coronavaccin, reacties op Twitter zijn niet mals

In een opmerkelijk interview in HUMO hebben Peter Van Den Begin en Tine Reymer verklaard dat ze geen coronavaccin willen. Het acteurskoppel zegt te twijfelen aan de aanpak van de pandemie. Op Twitter komt er veel kritiek op de omstreden uitspraken.

204 reacties

 • patrick feyen

  5 maanden geleden
  Baas in eigen lijf? Vrije meningsuiting? Ik geef ze groot gelijk, iedereen mag zelf beslissen.
 • WILFRIED DE WILDE

  7 maanden geleden
  Er is maar één ding zeker en dat is dat wanneer iedereen, zoals gepland, gevaccineerd wordt Pfizer er 4 miljard US dollar aan overhoudt. En dat is het belangrijkste. Neen dankuwel, voor mij geen vaccin alhoewel ik een 70-plusser ben.
 • Dirk Delaere

  7 maanden geleden
  Diegen die geen vaccin willen zijn dezelfde die klagen dat er een lockdown is. Zolang zijzelf niet ziek zijn intereseert hun niks. Iedereen is vrij om te beslissen, maar dan moet men vaccin weigeraars ook langer in lockdown laten en hun een eventuele opname in het hospitaal ontzeggen!
 • Freddy Duschek

  7 maanden geleden
  Rond 1920 vielen er wereldwijd rond de 40 miljoen doden door de griep, er werd toen niemand gevaccineerd en ook het gewone leven, voor zover dat mogelijk was zo vlak na een wereldoorlog, ging gewoon verder, geen lock-down, geen vrijheidsbeperking en geen experten die hun zegje kwamen doen. Only the strong survive
 • luc Van der Looy

  7 maanden geleden
  Ik neem het risico van het te krijgen van een gevaccineerde en dan wacht ik maar af wat er met mij gaat gebeuren, kom ik er zo vanaf: goed, moet ik worden opgenomen in een kliniek dan is dat maar zo. Ik ben nu gezond en laat me geen vergif inspuiten. Russische roulette is gevaarlijker dan geen vaccinatie.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Stap dichter bij “wondermedicijn”: Israël ontdekt veelbelovend middel, binnenkort ook resultaten van Belgisch onderzoek
  PREMIUM

  Stap dichter bij “wonderme­di­cijn”: Israël ontdekt veelbelo­vend middel, binnenkort ook resultaten van Belgisch onderzoek

  Vaccins zullen ervoor moeten zorgen dat we niet meer besmet raken met het coronavirus, maar intussen zijn wetenschappers ook ijverig op zoek naar geneesmiddelen voor patiënten die tóch ziek worden. Israël claimt alvast een medicijn gevonden te hebben dat Covid-19 geneest. De eerste tests doen het beste vermoeden, want het ‘reumamedicijn’ heeft alle proefpersonen kunnen genezen. In ons land worden de resultaten van enkele studies heel binnenkort verwacht. Wordt dit een nieuwe uitweg uit deze crisis?