Peter Van den Begin en Tine Reymer
Volledig scherm
Peter Van den Begin en Tine Reymer © Dieter Bacquaert

Acteurs Peter Van Den Begin en Tine Reymer willen geen coronavaccin, reacties op Twitter zijn niet mals

In een opmerkelijk interview in HUMO hebben Peter Van Den Begin en Tine Reymer verklaard dat ze geen coronavaccin willen. Het acteurskoppel zegt te twijfelen aan de aanpak van de pandemie. Op Twitter komt er veel kritiek op de omstreden uitspraken.

204 reacties

 • patrick feyen

  1 jaar geleden
  Baas in eigen lijf? Vrije meningsuiting? Ik geef ze groot gelijk, iedereen mag zelf beslissen.
 • WILFRIED DE WILDE

  2 jaar geleden
  Er is maar één ding zeker en dat is dat wanneer iedereen, zoals gepland, gevaccineerd wordt Pfizer er 4 miljard US dollar aan overhoudt. En dat is het belangrijkste. Neen dankuwel, voor mij geen vaccin alhoewel ik een 70-plusser ben.
 • Dirk Delaere

  2 jaar geleden
  Diegen die geen vaccin willen zijn dezelfde die klagen dat er een lockdown is. Zolang zijzelf niet ziek zijn intereseert hun niks. Iedereen is vrij om te beslissen, maar dan moet men vaccin weigeraars ook langer in lockdown laten en hun een eventuele opname in het hospitaal ontzeggen!
 • Freddy Duschek

  2 jaar geleden
  Rond 1920 vielen er wereldwijd rond de 40 miljoen doden door de griep, er werd toen niemand gevaccineerd en ook het gewone leven, voor zover dat mogelijk was zo vlak na een wereldoorlog, ging gewoon verder, geen lock-down, geen vrijheidsbeperking en geen experten die hun zegje kwamen doen. Only the strong survive
 • luc Van der Looy

  2 jaar geleden
  Ik neem het risico van het te krijgen van een gevaccineerde en dan wacht ik maar af wat er met mij gaat gebeuren, kom ik er zo vanaf: goed, moet ik worden opgenomen in een kliniek dan is dat maar zo. Ik ben nu gezond en laat me geen vergif inspuiten. Russische roulette is gevaarlijker dan geen vaccinatie.
 1. Van zingen in lederhosen op Oktoberfest naar karaoke op een eiland: Ed Sheeran bouwt feestje op Ibiza
  Play
  Celebrities

  Van zingen in lederhosen op Oktober­fest naar karaoke op een eiland: Ed Sheeran bouwt feestje op Ibiza

  Zondag stond Ed Sheeran (31) nog in lederhosen te zingen op Oktoberfest in Frankfurt, en gisteren bouwde hij al een feestje op Ibiza. De zanger verraste er de feestgangers in de Wayne Linekers-club. Hij maakte er een heuse karaoke van, met enkele hits van Backstreet Boys en het nummer ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond. Al moest hij voor dat laatste liedje wel even piepen op zijn smartphone om zich de tekst te kunnen herinneren.