Mena Suvari in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Mena Suvari in 2018. © Jordan Strauss/Invision/AP

“Achter de schermen was ik een hoopje ellende”: ‘American Beauty’ Mena Suvari getuigt over seksueel misbruik en drugsverslavingen

CelebritiesZe was één van de grootste sterren net na de eeuwwisseling, met dank aan haar rol in ‘American Beauty’. Maar achter een brede glimlach verborg Mena Suvari (42) heel wat pijn en schaamte. In haar pas verschenen memoires vertelt ze hoe ze sinds haar 13de consequent misbruikt wordt door de mannen in haar leven en over hoe ze haar pijn probeerde te vergeten met verschillende soorten drugs. Om over dat bizarre incident met Kevin Spacey (62) nog maar te zwijgen. “Ik was elke dag klaar om gered te worden. Maar het gebeurde nooit.”

  1. A$AP Rocky verontschuldigt zich bij fans nadat hij 45 minuten te laat kwam op eigen optreden
    Play
    Celebrities

    A$AP Rocky veront­schul­digt zich bij fans nadat hij 45 minuten te laat kwam op eigen optreden

    A$AP Rocky (33) verontschuldigt zich op Twitter voor zijn korte set op Rolling Loud, een hiphopfestival in New York City. De rapper zou 45 minuten te laat gekomen zijn op zijn eigen optreden, waarna de organisatie besloten heeft om zijn show toch op het geplande uur te beëindigen. Daardoor kon hij maar negen nummers spelen uit zijn setlist. De rapper was op dat moment niet gediend met de beslissing van het festival, maar achteraf excuseert hij zich wel op Twitter: “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid en wil me graag excuseren bij al mijn fans”, schrijft hij.