Michael Jackson, Justin Timberlake en Harry Styles.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Jackson, Justin Timberlake en Harry Styles. © Reuters/PN

Achter de schermen bij boybands - DEEL 2: zo rijk zijn de (ex-)groepsleden

CelebritiesVan The Beatles en The Jackson 5 in de jaren 60 en 70 tot Take That, Get Ready! en de Backstreet Boys in de nineties en The Jonas Brothers en K-pop-sensatie BTS vandaag: met hun strakke choreografieën en zeemzoete lyrics blijven boybands de hitlijsten veroveren. Nu de kans op een comeback van One Direction steeds groter lijkt te worden, is het tijd om een kijkje te nemen achter de schermen. Wie was het meest succesvol? Wie kon ook solo potten breken? En welke schandalen teisterden de groepen? Vandaag zetten we de rijkste (ex-)boybandleden op een rijtje. 

0 reacties

 1. Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)
  FILM

  Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)

  Blake Lively (35) zal binnenkort te zien zijn naast Justin Baldoni (39) in de aankomende verfilming van ‘It Ends With Us’, de bestseller van Colleen Hoover (43). Maar niet iedereen is te spreken over die beslissing. De acteurs krijgen te maken met flink wat kritiek, aangezien het boek van Hoover de laatste maanden sterk onder vuur lag. Het verhaal zou huiselijk geweld romantiseren.
 2. Achter de schermen bij boybands - DEEL 1: deze duistere geheimen mochten het daglicht niet zien
  PREMIUM
  Celebrities

  Achter de schermen bij boybands - DEEL 1: deze duistere geheimen mochten het daglicht niet zien

  Van The Beatles en The Jackson 5 in de jaren 60 en 70 tot Take That, Get Ready! en de Backstreet Boys in de nineties en The Jonas Brothers en K-pop-sensatie BTS vandaag: met hun strakke choreografieën en zeemzoete lyrics blijven boybands de hitlijsten veroveren. Nu de kans op een comeback van One Direction steeds groter lijkt te worden, is het tijd om een kijkje te nemen achter de schermen. Wie was het meest succesvol? Wie kon ook solo potten breken? En welke schandalen teisterden de groepen? Vandaag onthullen we enkele duistere geheimen waarmee de bandleden worstelden.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.