Jim Belushi checkt z'n oogst.
Volledig scherm
Jim Belushi checkt z'n oogst. © AP

‘According to Jim’-acteur kweekt nu fulltime cannabis

CelebritiesTussen 2001 en 2009 schitterde hij nog in z’n eigen sitcom ‘According to Jim’, maar tegenwoordig vertoeft acteur Jim Belushi (65) fulltime tussen wietplantjes. Met Blues Brothers lanceerde hij z'n eigen cannabismerk. 

2 reacties

 • Daniel Paelinck

  2 jaar geleden
  'Trading Places' was met Dan Aykroyd en niet Jim Belushi.
 • Michel Jacobs

  3 jaar geleden
  Cannabis kweken op professioneel niveau is helemaal niet zo gemakkelijk en wees maar zeker dat die telers door de FDA op de voet gevolgd worden. Het is wel een enorme industrie geworden, het gaat hem niet alleen over recreatiedrugs, maar ook over farmaceutische en industriële toepassingen,waarin nu ook al tal van grote investeerders en banken betrokken zijn. Uiteraard,moet het nog gezegd,is België ook die trein compleet aan het missen.
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-heisa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”
  TV

  Helena Bonham Carter mengt zich in ‘The Crown’-hei­sa: “Ze zouden beter niet verdergaan met de reeks”

  Het vijfde seizoen van de populaire Netflixreeks ‘The Crown’, die in november werd gelanceerd, rolt nog steeds vlot over de tongen. De streamingdienst wordt overladen door kritiek, omdat de reeks een loopje neemt met de werkelijkheid en bepaalde gebeurtenissen serieus aandikt. Maar nu laat ook actrice Helena Bonham Carter (56), die in het derde en vierde seizoen de rol van prinses Margaret vertolkte, van zich horen. “’The Crown’ was een historisch drama, maar nu...”