Van links naar rechts: Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Faltskog en Benny Andersson.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Faltskog en Benny Andersson. © ANP / EPA

ABBA voor het eerst in 36 jaar nog eens samen gefotografeerd op de rode loper

CelebritiesBjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson en Agnetha Faltskog zijn nog eens samen gefotografeerd op de rode loper. Het viertal zakte af naar Londen voor de première van hun ABBA Voyage-concert in de gloednieuwe ABBA Arena in het Queen Elizabeth Olympic Park. Het was ondertussen al 36 jaar geleden dat de vier groepsleden nog eens samen in het openbaar verschenen zijn.

 1. “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Marie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis
  Play
  Royalty

  “Iemand van de familie heeft me verkracht”: de verdwenen Belgische prinses Ma­rie-Christine kluisterde in 1994 1,7 miljoen Vlamingen aan de buis

  De best bekeken Telefacts-aflevering ooit, én een van de meest spraakmakende. ‘De keuze van Dany’ haalt vandaag de allereerste reportage met prinses Marie-Christine (71) vanonder het stof. Indertijd goed voor 1,7 miljoen kijkers, en ook nu blijft de openhartigheid van koning Filips tante ongezien. “Ze vertelde over haar scheiding en een verkrachting door een familielid. Zo openlijk spreken royals zelden of nooit”, blikt maker Peter Van Camp terug.
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.