James Franco
Volledig scherm
PREMIUM
James Franco © Charles Sykes/Invision/AP

Aanpappen met studentes, verslaafd aan seks: hoe rijzende ster James Franco persona non grata in Hollywood werd

CelebritiesJarenlang was hij een van de populairste acteurs in Hollywood én een van de meest begeerde vrijgezellen op de markt. Maar ondertussen ziet het leven van James Franco (43) er helemaal anders uit. Hij zou verschillende vrouwen seksueel misbruikt hebben en zijn carrière zit helemaal in het slop. Nu hij voor het eerst zelf reageert op alle schandalen, blikken we terug op het brokkenparcours van de voormalige golden boy. Komen zijn gloriejaren ooit nog terug?

2 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Pieter De Weerdt, dat hij een goede acteur is of of aan de vuilkar werkt doet niets ter zake! Hij is een smeerlap die in de gevangenis moet.
 • Pieter De Weerdt

  2 jaar geleden
  Het zijn ook maar geruchten.. wat is daar allemaal van aan? Ik vind het wel spijtig van Rogen dat hij zich niet wat meer neutraal opstelt tegenover een hele goeie vriend. Ik zou mijn beste collega en vriend nooit zo behandelen zelfs al heeft hij verkeerde dingen gedaan. Het is een enorm goeie acteur en ik ga zijn prestaties als Saul Silver in Pineapple Express tot mijn laatste dag herinneren.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Advocaat van ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors over arrestatie voor wurging en mishandeling: “Hij is zelf het slachtoffer”
  CELEBRITIES

  Advocaat van ‘Mar­vel’-ac­teur Jonathan Majors over arrestatie voor wurging en mishande­ling: “Hij is zelf het slachtof­fer”

  Jonathan Majors (33), vooral bekend van ‘Creed III’ en verschillende ‘Marvel’-films, is zaterdagavond in New York gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. Hij zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie, waarbij een 30-jarige vrouw lichtgewond raakte. Priya Chaudhry, de advocaat van de Amerikaanse acteur, beweert echter dat hij het slachtoffer is van het incident. “We verwachten dat alle aanklachten spoedig zullen worden ingetrokken.”
 2. Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?

  Wie één blik op haar werpt, weet meteen wie haar vader is. Suri Cruise (16), die zich zelden laat zien voor de camera’s, floreert op alle gebieden. Momenteel is ze samen met mama Katie Holmes (44) volop bezig met de volgende grote stap in haar leven: het vinden van een universiteit. Heeft daar absoluut geen aandeel in: papa Tom Cruise (60), die alle contact met haar weigert. Hoe is hun relatie geïmplodeerd? En is ze écht wel verlost uit de klauwen van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.