Mick Jagger
Volledig scherm
PREMIUM
Mick Jagger © NurPhoto via Getty Images

“2 jaar geprobeerd om Angelina Jolie te versieren, om haar dan te dumpen voor Farrah Fawcett”: rokkenjager Mick Jagger sliep met 4.000 vrouwen

CelebritiesHet zou een absolute bestseller zijn, de autobiografie van Mick Jagger (77). En hoewel hij er ooit aan begon, is de rocker niet meteen van plan het boek nog af te werken. “Ik ben er in de jaren 80 mee begonnen omdat ik veel geld kreeg aangeboden”, vertelt hij. “Maar toen ik me er echt in begon te verdiepen, genoot ik er niet van. Als je een autobiografie wilt schrijven, is dit niet een proces dat je zomaar in een week kunt doen. Het vergt veel herbeleven van emoties, het herbeleven van vriendschappen, het herbeleven van ups en downs. Het was allemaal saai en verontrustend, en er kwamen echt niet zoveel hoogtepunten uit. Dus gaf ik het geld terug aan mijn uitgever, en zei dat ik het later weleens zou doen.”

9 reacties

 • Patricia Stouten

  2 jaar geleden
  Omdat hij zo een knappe hunk is zeker
 • Geert Van de Moortele

  2 jaar geleden
  Cher ziet er héél wat jonger uit.Bob Dylan ongeveer hetzelfde.
 • John Stahl

  2 jaar geleden
  Omdat hij een man is, gaat hij daar prat op, moest hij een vrouw zijn, dan noemen we hem een slet.
 • Fred De Vlaminck

  2 jaar geleden
  Je moet het maar kunnen. Als het waar is tenminste.
 • Norbert Corten

  2 jaar geleden
  Sex and drugs and Rock and Roll, sinds wanneer zouden die een voorbeeldfunctie moeten hebben ? Hij is in elk geval één van de weinige die al een zekere leeftijd bereikt hebben zoals ook Jerry Lee Lewis die is wat ouder maar niet meer zo fit.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”
  CELEBRITIES

  Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”

  De 14-jarige vete tussen de muzikale broers Liam (50) en Noel Gallagher (55) zou kunnen opgelost worden met één telefoontje. Die laatste laat weten aan zijn broer dat hij eindelijk wil verzoenen en spreekt zelfs van een mogelijke Oasis-reünie. Al lijkt Liam dat nog niet meteen van plan. “Hij heeft veel goed te maken. Niet alleen voor mij, maar ook voor de fans”, klinkt het bij de muzikant.
 1. KIJK. Gwyneth Paltrow verweert zich op proces rond skiongeval: “Hij was in fout. Hij maakte ook rare kreungeluiden”
  Celebrities

  KIJK. Gwyneth Paltrow verweert zich op proces rond skiongeval: “Hij was in fout. Hij maakte ook rare kreungelui­den”

  Deze week ging het proces van start rond het skiongeval dat Gwyneth Paltrow (50) zou veroorzaakt hebben. Slachtoffer Terry Sanderson eist een hoge geldsom van de actrice, omdat zij in 2016 tegen hem zou gebotst zijn op de skipiste en meteen verder geskied zou hebben, zonder om te kijken naar de zwaargewonde man. Gwyneth moest vrijdag plaatsnemen op de getuigenbank, maar geeft geen schuld toe.