RV
Volledig scherm
© RV

19-jarige vrouw matchte met Matthew Perry op datingapp Raya: “Hij vroeg me of ik naar zijn huis wou komen”

CelebritiesHangt het aanstaande huwelijk van ‘Friends’-ster Matthew Perry aan een zijden draadje? Recent raakte bekend dat de 51-jarige acteur vorig jaar een 19-jarig meisje probeerde te versieren via de datingapp Raya. Kate Haralson, de match in kwestie, spreekt nu voor het eerst over de avances van de acteur: “Toen we aan het Facetimen waren vroeg Matthew me of hij zo oud was als mijn vader.”

8 reacties

 • Ariane Delasorte

  1 maand geleden
  Niemand verplicht die meisjes toch om op date te gaan met die mannen ? Als ze gaan voor de bekendheid en niet voor de leeftijd , dan is dat toch eigen keuze ?
 • Sandra bib

  1 maand geleden
  Ze heeft wel eerst de moeite gedaan om met die 'oudere man' te chatten, te face timen en nu gooit ze de boel online voor wat media aandacht !! De jeugd noemen ze dat! Oudere mannen zijn steeds het doelwit van zulke vrouwen omwille van hun centen.
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Ze had het gevoel dat veel mannen in Hollywood met deze jonge meisjes praten omdat ze meer willen. Dat lijkt me nogal logisch. Maar terzelfdertijd praten die jonge meisjes ook met die mannen uit Hollywood - wat willen zij dan ? Als ze zich ongemakkelijk voelde door het leeftijdsverschil kon ze het gesprek afbreken. Maar dan wel geen filmpje ... Ik had overigens van Matthew Perry een betere smaak op gebied van vrouwen verwacht. 19-jaar en blijkbaar al redelijk behandeld met botox en lip-vullers.
 • Sobek Wessels

  1 maand geleden
  Ach die meiden moeten niet zeuren hoeveel doen het wel met Veel oudere mannen enkel en alleen om er voordeel uit te halen ?? iedereen is vrij om te vragen en je kan antwoorden met Ja Of Nee !? Maar eerst meegaan , het opnemen en dan in het openbaar gooien is nog schandelijker dan zijn interesse in een Veel te jonge Volwassen vrouw ?
 • Ine Van Cauwenberg

  1 maand geleden
  Allemaal leugens, niks is bewezen! Dat is weer zo eentje dat wilt opvallen.