Willy Sanjuan/Invision/AP
Volledig scherm
© Willy Sanjuan/Invision/AP

11 miljoen euro op 12 maanden tijd: fortuin van ‘Harry Potter’-acteur Daniel Radcliffe kreeg flinke boost in 2021

CelebritiesMet de bankrekening van Daniel Radcliffe (32) was het sowieso al niet slecht gesteld, maar tijdens het afgelopen jaar kwam daar nog eens een serieuze duit bij. En dat heeft de ‘Harry Potter’-acteur niet te danken aan zijn acteerwerk, maar wel aan een aantal slimme investeringen.

 1. Ze lijkt van de aardbol verdwenen, maar verdient nog steeds miljoenen: zo gaat het nog met Susan Boyle
  PREMIUM
  Celebrities
  24

  Ze lijkt van de aardbol verdwenen, maar verdient nog steeds miljoenen: zo gaat het nog met Susan Boyle

  Veertien jaar na haar iconische auditie bij ‘Britain’s Got Talent’ dook de Schotse Susan Boyle (61) nog eens op op sociale media, in een post die meteen viraal ging. De zangeres lijkt immers al jaren van de aardbol verdwenen, al dikt haar bankrekening nog steeds lekker aan, met dank aan die ene cover die de hele wereld ronging. Of hoe een voormalige huisvrouw haar grote dromen echt werkelijkheid zag worden. “Ik zou graag een kind adopteren, maar ik denk dat m’n kat jaloers zal zijn.”
 1. Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?

  Wie één blik op haar werpt, weet meteen wie haar vader is. Suri Cruise (16), die zich zelden laat zien voor de camera’s, floreert op alle gebieden. Momenteel is ze samen met mama Katie Holmes (44) volop bezig met de volgende grote stap in haar leven: het vinden van een universiteit. Heeft daar absoluut geen aandeel in: papa Tom Cruise (60), die alle contact met haar weigert. Hoe is hun relatie geïmplodeerd? En is ze écht wel verlost uit de klauwen van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.
 2. Na aanklacht van mishandeling: berichten met vermeend slachtoffer lijken onschuld te bewijzen van ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors
  CELEBRITIES

  Na aanklacht van mishande­ling: berichten met vermeend slachtof­fer lijken onschuld te bewijzen van ‘Mar­vel’-ac­teur Jonathan Majors

  De advocaat van Jonathan Majors haalt alles uit de kast om de onschuld van de ‘Creed III’-ster te bewijzen. De Amerikaanse acteur werd vorige week gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. Hij zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie, waarbij een 30-jarige vrouw lichtgewond raakte. Maar nu zijn er berichten opgedoken waarin de vrouw in kwestie toegeeft dat zij degene was die fysiek geweld tegen hem gebruikte.