Niklas Nyman/website Visit Sweden
Volledig scherm
© Niklas Nyman/website Visit Sweden

Zweden opent ’s werelds grootste openluchtbar, waar je de ingrediënten voor je cocktail zelf mag plukken in de natuur

Als we nog een reden zochten om het wondermooie Zweden te bezoeken, dan hebben we die nu gevonden. Het Scandinavische land lanceert een vernieuwend concept waarbij twee van onze favoriete dingen centraal staan: cocktails en de natuur. En het leukste deel? Je mag zelf je handen vuil maken, waarna je als beloning een drankje geserveerd krijgt door een bartender van een gerenommeerde cocktailbar. 

  1. Het beste van twee werelden: pyjama-kostuums voor tijdens Zoom-vergaderingen

    Het beste van twee werelden: pyjama-kos­tuums voor tijdens Zoom-vergaderin­gen

    In 2020 werd werken van thuis de standaard. De pandemie bracht ettelijke Zoom-meetings met zich mee, vanuit onze veilige thuishaven weliswaar. We werden koningen in het koppelen van het aangename aan het noodzakelijke. Een comfortabele jogging- of pyjamabroek en pantoffels combineerden we slim met een deftige bloes of hemd. En niemand aan de andere kant van het scherm die iets vermoedde. Een Japans bedrijf heeft een manier gevonden om daar nu munt uit te slaan: pyjama-kostuums. Zoom, but make it comfy!
  2. Infectiologe Erika Vlieghe (49) is de NINA-vrouw van 2020: “Als mijn vriend dit jaar verdraagt, kan hij alles aan”

    Infectiolo­ge Erika Vlieghe (49) is de NI­NA-vrouw van 2020: “Als mijn vriend dit jaar verdraagt, kan hij alles aan”

    Een tijdje geleden stelden we jullie een belangrijke vraag: welke vrouwen maakten het afgelopen jaar het meeste indruk? Jullie stemden massaal, en nu zijn de resultaten eindelijk bekend. Infectiologe Erika Vlieghe is de NINA-vrouw van het jaar. “Dat ik door jullie gekozen ben, komt als een verrassing. Ik heb dit jaar niet altijd fijne boodschappen gebracht, hè. Het doet deugd dat de mensen een onderscheid maken tussen de boodschap en de boodschapper.”