Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Was je niet populair in het middelbaar? Dan zal ook je carrièrepad moeilijker verlopen

Voor pubers is er vaak niets belangrijker dan populair zijn, en daar doen ze alle moeite van de wereld voor. Dure kleren kopen, steeds de nieuwste smartphone in de hand en omgaan met andere populaire mensen. Volgens onderzoek verandert er echter bitter weinig eens je op de arbeidsmarkt terecht komt.

6 reacties

 • peter links

  5 jaar geleden
  Klopt voor een groot stuk. Ik werk op een groot bedrijf. Om er iets te bereiken moet je het vooral goed kunnen uitleggen en populair zijn. De mensen die echt iets kunnen worden door dat soort volk zoveel mogelijk slecht gemaakt. In de politiek idem, daarom dat alles hier zo goed draait in belgie...
 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  5 jaar geleden
  Wij hadden 3 afdelingen moderne, handel en technische. Sommige deden modern, ik was modern...;-)))))
 • Mario Tersago

  5 jaar geleden
  Er zit ergens wel een rode draad in.. Wet van de sterkste in een zeer genuanceerde vorm. Echter persoonlijkheid en karakter kan ook na school nog gedefinieerd worden.
 • Henri Troyat

  5 jaar geleden
  Eigenlijk komt het hierop neer: hoe hypocrieter je je gedraagt, des te hoger je in de hiërarchie geraakt. Misschien daarom dat ons landje het op veel vlakken laat afweten.
 • Thierry Vansweevelt

  5 jaar geleden
  Sorry...Trump pakt mensen terug die hem eerst pesten op subtielere wijze. Daar spreekt niemand over. Nee iedereen kijkt naar Trump alsof hij begonnen is. Trump is een slachtoffer van onwetendheid.
 1. Meer financiële vrijheid als vrouw? 10 tips: “Aparte rekeningen of één pot? Dit is wat experts adviseren"
  PREMIUM

  Meer financiële vrijheid als vrouw? 10 tips: “Aparte rekeningen of één pot? Dit is wat experts adviseren"

  Misschien kan je zonder man je huis niet afbetalen. Of misschien heb je zonder geld van je ouders geen dak boven je hoofd. Financieel onafhankelijk zijn als vrouw blijft moeilijk in onze samenleving: maar 1 op de 2 kan het. Dankzij deze 10 concrete spaar- en geldtips krijg je als vrouw toch meer macht over je budget. “Dat veel goed opgeleide vrouwen tóch financieel afhankelijk zijn, heeft een paar redenen.”