Véronique Leysen.
Volledig scherm
Véronique Leysen. © rv

Van Ketnet-meisje tot zakenvrouw: het geheim van Véronique Leysen

De laatste dagen kan je niet om Véronique Leysen (29) heen: van alle K3-kandidates die met haar mutsen poseren tot het openen van een tweede koffiebar in het Antwerpse. Het lijkt de jonge onderneemster voor de wind te gaan. Ze startte als actrice en wrapster voor Ketnet, en werd aanvankelijk als zakenvrouw niet altijd even serieus genomen. Wat is het geheim van deze vrouw die met succes een verrassende carrièrewending maakte?

 1. Er zijn steeds meer ‘superpendelaars’. Chloë (23) en Sofie (44): “Soms lijkt mijn dag alleen uit werken te bestaan”

  Er zijn steeds meer ‘superpen­de­laars’. Chloë (23) en Sofie (44): “Soms lijkt mijn dag alleen uit werken te bestaan”

  Duurt het langer dan anderhalf uur voor je van je voordeur tot aan je bureau bent? Dan ben je een ‘superpendelaar’. Opvallend: sinds het coronavirus de bedrijfswereld hertekende, zit ver pendelen in de lift. Chloë (23) en Sofie (44) vertellen wat hen drijft om de afstanden te overbruggen, mobiliteitsexpert prof. dr. Cathy Macharis geeft duiding. “Ik ben liever langer onderweg en gepassioneerd door mijn werk, dan dat ik dichter bij huis mijn ei niet kwijt kan.”
 1. Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht
  K3 zoekt K3

  Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht

  Studio-100 baas Gert Verhulst is formeel: de nieuwe K3 moet opnieuw bestaan uit een brunette, een blondje en een roodharig meisje. Toen de kandidates dat in de vorige liveshow te weten kwamen, moesten ze duidelijk even slikken. Maar zo gezegd, zo gedaan. Op de Facebookpagina van 'K3 zoekt K3' is te zien dat de finalistes intussen al een bezoekje aan de kapper hebben gebracht. Voor de kijker is het nog even nagelbijtend afwachten tot vrijdag, want de meisjes poseerden allemaal geheimzinnig met een dikke, wollen muts op.
 2. 6 lessen die we kunnen leren van de Queen: “In haar kledij verwerkt ze codes en signalen”

  6 lessen die we kunnen leren van de Queen: “In haar kledij verwerkt ze codes en signalen”

  Ze zit al 70 jaar op de troon en morgen, op 21 april, mag de Britse koningin Elizabeth II maar liefst 96 kaarsjes uitblazen. Alleen al van haar doorzettingskracht kunnen we heel wat opsteken, maar koningshuisdeskundige Jo De Poorter en leadershipexpert Thecla Goossens vertellen wat de Queen ons nog leert, vooral over leiderschap. “Ze weet perfect wanneer ze moet ‘vasthouden’ en wanneer ze moet ‘loslaten’.”