Véronique Leysen.
Volledig scherm
Véronique Leysen. © rv

Van Ketnet-meisje tot zakenvrouw: het geheim van Véronique Leysen

De laatste dagen kan je niet om Véronique Leysen (29) heen: van alle K3-kandidates die met haar mutsen poseren tot het openen van een tweede koffiebar in het Antwerpse. Het lijkt de jonge onderneemster voor de wind te gaan. Ze startte als actrice en wrapster voor Ketnet, en werd aanvankelijk als zakenvrouw niet altijd even serieus genomen. Wat is het geheim van deze vrouw die met succes een verrassende carrièrewending maakte?

 1. Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht
  K3 zoekt K3

  Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht

  Studio-100 baas Gert Verhulst is formeel: de nieuwe K3 moet opnieuw bestaan uit een brunette, een blondje en een roodharig meisje. Toen de kandidates dat in de vorige liveshow te weten kwamen, moesten ze duidelijk even slikken. Maar zo gezegd, zo gedaan. Op de Facebookpagina van 'K3 zoekt K3' is te zien dat de finalistes intussen al een bezoekje aan de kapper hebben gebracht. Voor de kijker is het nog even nagelbijtend afwachten tot vrijdag, want de meisjes poseerden allemaal geheimzinnig met een dikke, wollen muts op.
 2. Influencers over de nieuwe regels rond hun reclame: “Wat maakt het uit of ik dat potje gratis heb gekregen?”
  Play

  Influen­cers over de nieuwe regels rond hun reclame: “Wat maakt het uit of ik dat potje gratis heb gekregen?”

  Omdat influencers zo’n beetje de nieuwe reclameborden zijn, worden ze sinds kort door FOD Economie beschouwd als onderneming. Ze moeten nu een aantal nieuwe regels volgen, en hun adres en ondernemingsnummer op hun profiel plaatsen. Influencers Sarah Puttemans (22), Freya Poppe (34) en Camille Schuermans (20) reageren op de regels en leggen uit hoe hun wereldje werkt. “Door de vaste samenwerkingen die ik aanneem, verdien ik zo’n 1.900 euro per maand.”