20 spullen voor een heerlijke thuiswerkplek.
Volledig scherm
20 spullen voor een heerlijke thuiswerkplek. © nina.be

Uitgekeken op je home office? 20 spullen voor een efficiënte én Instagramwaardige thuiswerkplek

Wie had gedacht dat we anno 2020 zo veel zouden thuiswerken. Jij niet? Dan is jouw thuiswerkplek misschien nog altijd niet optimaal aangekleed. Of misschien ben je er na acht weken lockdown compleet op uitgekeken. Hoe het ook zij, met deze spullen creëer je een home office die niet afleidt en wel stimuleert. 

0 reacties

  1. Nathalie Francken (44), zus van politicus Theo Francken, over haar hoge functie bij de Wereldbank “Corona betekent véél werk voor ons”

    Nathalie Francken (44), zus van politicus Theo Francken, over haar hoge functie bij de Wereldbank “Corona betekent véél werk voor ons”

    Theo Francken (42) beschrijft zijn grote zus als het alerte, hevige kind dat tijdens de autorit naar Zuid-Frankrijk tien uur wakker bleef, afritten telde en bleef vragen hoe ver het nog was. Die kwieke geest vertaalt zich nu in een topjob. Nathalie Francken (44) verhuisde twee jaar geleden naar Washington D.C. om plaatsvervangend directeur te worden bij de Wereldbank. Maar was Nathalie een quizvraag, dan raakte zelfs alwetende Ella Leyers niet veel verder dan ‘zus van politicus Theo’. Tijd om persoonlijk te worden met NINA.
  2. Zo denken Vlamingen over hun werk en carrière, volgens de satirische Sara Leemans. “Steve draagt ‘weurk lajf balance’ hoog in het vaandel”

    Zo denken Vlamingen over hun werk en carrière, volgens de satirische Sara Leemans. “Steve draagt ‘weurk lajf balance’ hoog in het vaandel”

    Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Een kwestie van onszelf wat te relativeren. Thema deze week: De loopbaan.