Volledig scherm
PREMIUM
© Guy Kokken

Stand-upcomedian en actrice Serine Ayari (29) had geen gemakkelijke jeugd: “Over mijn gewichtsprobleem werd thuis niet gepraat, maar het was wel degelijk een verslaving”

Op de bühne is ze één en al humor en jokes. In het echt draagt succesvol stand-upcomedian Serine Ayari een rugzakje vol sérieux. “Ik had vroeger een laag zelfbeeld. Mensen zouden alleen maar denken: ‘Wat doet die dikke op dat podium?’” Hoog tijd voor een flinke portie (zelf)liefde. “Op een dag belde mijn toenmalige baas: ‘Serine, ik weet dat je mama ziek is, maar je haalt je targets niet. Je zal iets moeten doen, want je cijfers zijn slecht.’ Ik was net onderweg naar mijn moeder en dacht: ‘Fuck, man. Dit is het écht niet’. Ik besliste toen dat ik zou doen wat ik al zo lang wilde: stand-upcomedy.”

 1. Leidinggevende is bepalend voor het werkgeluk van werknemers: zo houd je als baas je personeel happy. “Elke week een e-peritiefje is niet genoeg”
  PREMIUM

  Leidingge­ven­de is bepalend voor het werkgeluk van werknemers: zo houd je als baas je personeel happy. “Elke week een e-peritiefje is niet genoeg”

  Uit nieuwe resultaten van het Nationaal Geluksonderzoek van UGent en NN blijkt dat je baas het meest bepalend is voor je geluk op het werk. En die bazen doen het momenteel niet fantastisch: tijdens de lockdown daalde de tevredenheid van de Belg met zijn leidinggevende van 6,62 naar 6,25 op 10. Experte in werkgeluk Isabelle Hoebrechts licht toe hoe het beter kan. “Werknemers zijn geen robots. Werknemers zijn mensen.”
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht