Volledig scherm
© Unsplash

Slechte sfeer op het werk? Dit is wat je eraan kan doen

Hoe je het ook draait of keert: je brengt een groot deel van de dag op je werk door. Als de sfeer daar niet goed zit kan dat dan ook een behoorlijke invloed hebben op je humeur. Wij vroegen aan coach Meredith Van Overloop hoe je het zelf weer kan rechttrekken. 

 1. Vrije vrouwen in beeld: voor deze dames is de wereld hun kantoor “Als vrouw hebben we zoveel kracht in ons, maar daar vertrouwen we niet genoeg op”
  PREMIUM

  Vrije vrouwen in beeld: voor deze dames is de wereld hun kantoor “Als vrouw hebben we zoveel kracht in ons, maar daar vertrouwen we niet genoeg op”

  De wind in je rug, de zon op je snoet en stilte om je heen: voor Marion (57), Armelle (46) en Vicky (30) is het dagelijkse kost. Voor een kantoorjob passen ze liever. Hun roeping ligt in de natuur. Van paardrijden tot peddelen, deze drie dames geven gehoor aan de roep van hun innerlijke, wilde vrouw. “In Mongolië logeerde ik bij adelaarjagers, in een tent bij temperaturen tot -50 °C. Die mensen leven daar zo in eenheid met de natuur dat ons jachtige westerse leven haast niet te begrijpen valt.”
 2. Redactrice Anke gaat de baan op met Lady Trucker Shana (31): “Het is weer een vrouw? Vrouwelijke truckers kunnen nochtans beter parkeren dan mannen”
  PREMIUM

  Redactrice Anke gaat de baan op met Lady Trucker Shana (31): “Het is weer een vrouw? Vrouwelij­ke truckers kunnen nochtans beter parkeren dan mannen”

  ‘Lady Truckers’ op VTM 2 volgt vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs op de baan. Zo’n dagje meerijden in een camion? NINA-journaliste Anke is er als de kippen bij. Afspraak aan ... de kippenslachterij. De Waregemse Shana De Vreese (31) wacht Anke daar op met haar veertigtonner. Ze rijdt al vijf jaar met haar zeventien meter lange truck en manoeuvreert het gevaarte langs laadkades en magazijnen. Anke duikt mee het mannenwereldje en de bestuurderscabine in. “Mijn collega’s zijn grotere roddelaars dan je denkt. En als vrouw loop je altijd in de kijker.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement