Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Niet alleen studenten, maar 95% van de bevolking kampt met uitstelgedrag: zo maak je er komaf mee

Studenten politieke en sociale wetenschappen aan de UGent zullen vanaf dit academiejaar moeten blokken in november. Na 6 weken les zullen ze namelijk al verplichte examens hebben. Daarmee wil de universiteit de studenten sneller achter de studieboeken krijgen en uitstelgedrag voorkomen. Brengt jouw uitstelgedrag je ook vaak in de problemen? Hoog tijd om actie te ondernemen!

  1. Redactrice Anke gaat de baan op met Lady Trucker Shana (31): “Het is weer een vrouw? Vrouwelijke truckers kunnen nochtans beter parkeren dan mannen”
    PREMIUM

    Redactrice Anke gaat de baan op met Lady Trucker Shana (31): “Het is weer een vrouw? Vrouwelij­ke truckers kunnen nochtans beter parkeren dan mannen”

    ‘Lady Truckers’ op VTM 2 volgt vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs op de baan. Zo’n dagje meerijden in een camion? NINA-journaliste Anke is er als de kippen bij. Afspraak aan ... de kippenslachterij. De Waregemse Shana De Vreese (31) wacht Anke daar op met haar veertigtonner. Ze rijdt al vijf jaar met haar zeventien meter lange truck en manoeuvreert het gevaarte langs laadkades en magazijnen. Anke duikt mee het mannenwereldje en de bestuurderscabine in. “Mijn collega’s zijn grotere roddelaars dan je denkt. En als vrouw loop je altijd in de kijker.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement