Deze foto werd gemaakt in Washington d.c. aan het Kennedy Center en in Georgetown
Volledig scherm
PREMIUM
Deze foto werd gemaakt in Washington d.c. aan het Kennedy Center en in Georgetown © Audra Wrisley

Nathalie Francken, zus van Theo Francken, is hoogste Belgische functionaris bij Wereldbank: “Ik focus op wat ik wél kan veranderen, dat scheelt”

Nathalie Francken (44) heeft een topjob. Twee jaar geleden verhuisde ze met haar Deense man Adam en de kinderen Olav (8) en Emilia (6) naar Washington D.C. om plaatsvervangend directeur te worden bij de Wereldbank. Niet minnetjes. Maar was Nathalie een quizvraag, dan raakte zelfs alwetende Ella Leyers niet veel verder dan ‘zus van politicus Theo’. Tijd om persoonlijk te worden met NINA.

0 reacties

 1. Melina Cervesato (44), de onderneemster achter NINA shop, lanceert eigen collectie: “Soms neem je een foute beslissing die geld kost, maar daaruit leer je”

  Melina Cervesato (44), de onderneem­ster achter NINA shop, lanceert eigen collectie: “Soms neem je een foute beslissing die geld kost, maar daaruit leer je”

  Haar naam doet misschien geen belletje rinkelen, maar haar werk wel: Melina Cervesato is de vrouw achter NINA Shop. Net zoals haar handtassen made in Italy en bestand tegen een stootje. De 44-jarige uit Kampenhout is een onderneemster pur sang, werkt samen met haar man en is ook trotse mama van vier kinderen. Dat is soms even puzzelen, maar: “mijn kinderen hebben nooit in de opvang gezeten.” Dit is haar indrukwekkende parcours, met ups en downs.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"