Myriam Ayari.
Volledig scherm
Myriam Ayari.

Myriam (20): "Als ik 's avonds achter mijn computer zit en mijn vrienden op café gaan, voel ik mij precies veertig"

#girlboss reeksZelfstandige worden in België is duur en de combinatie met een gezin en een sociaal leven is lastig. En hoewel het een vreselijk stereotype is, beslissen vooral vrouwen daardoor om het niet te doen (de verhouding is nog steeds maar 60-40). Toch zijn er jonge vrouwen die wél een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met zo'n straffe madam die de sprong aandurfde. Vandaag is Myriam Ayari (20) aan het woord, de zeer jonge vrouw achter het succesvolle wenkbrauwsalon House of Brows en de aanpalende koffiebar Riad Antwerp.

 1. Ophelia Debisschop maakt handgemaakte lingerie: "Ik wil vooral dat vrouwen er zichzelf in voelen"
  #girlboss reeks

  Ophelia Debisschop maakt handgemaak­te lingerie: "Ik wil vooral dat vrouwen er zichzelf in voelen"

  Zelfstandige worden in België is duur en de combinatie met een gezin en een sociaal leven is lastig. En hoewel het een vreselijk stereotype is, beslissen vooral vrouwen daardoor om het niet te doen (de verhouding is nog steeds maar 60-40). Toch zijn er jonge vrouwen die wél een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met zo'n straffe madam die de sprong aandurfde. Vandaag is Ophelia Debisschop (25) uit Antwerpen aan het woord, die een paar jaar geleden het handgemaakte lingerielabel 'Ophelia Lingerie' lanceerde.
 2. "Kendall Jenner en Gigi Hadid dragen mijn kleren nu, maar ik heb zwarte sneeuw gezien in het begin"
  #girlboss reeks

  "Kendall Jenner en Gigi Hadid dragen mijn kleren nu, maar ik heb zwarte sneeuw gezien in het begin"

  Zelfstandige worden in België is duur en de combinatie met een gezin en een sociaal leven is lastig. En hoewel het een vreselijk stereotype is, beslissen vooral vrouwen daardoor om het niet te doen (de verhouding is nog steeds maar 60-40). Toch zijn er steeds meer jonge vrouwen die wél een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met zo'n straffe madam die de sprong aandurfde. Vandaag is Noenoe Roevens (44) aan het woord, die twee jaar geleden de yoga- en gymlijn Nunu Activewear lanceerde.
 1. "60% van de vrouwen heeft maatje 42 of meer, maar dat blijft de modewereld maar negeren"
  #girlboss reeks

  "60% van de vrouwen heeft maatje 42 of meer, maar dat blijft de modewereld maar negeren"

  Zelfstandige worden in België is duur en de combinatie met een gezin en een sociaal leven is lastig. En hoewel het een vreselijk stereotype is, beslissen vooral vrouwen daardoor om het niet te doen (de verhouding is nog steeds maar 60-40). Toch zijn er jonge vrouwen die wél een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met zo'n straffe madam die de sprong aandurfde. Vandaag is Kim Seghers (37) aan het woord, die in januari het denimmerk voor curvy vrouwen Fox Factor op de wereld losliet.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"