Ontwerpster An Buermans.
Volledig scherm
Ontwerpster An Buermans. © rv

"Ik moet elke euro twee keer omdraaien, ook al ben ik al een tijdje zelfstandige"

#girlboss reeksHoewel zelfstandige worden vaak een mannenzaak is (de verhouding is nog steeds maar 60-40), zijn er toch steeds meer vrouwen die een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met een vrouw die de sprong aandurfde. De Antwerpse An Buermans begon haar eigen modelabel enkele jaren geleden, nadat ze de afvalwedstrijd voor ontwerpers op VTM 'De Designers' won.

 1. Hoe een hobby uitgroeide tot het favoriete merk van BV's
  #girlboss reeks

  Hoe een hobby uitgroeide tot het favoriete merk van BV's

  Hoewel zelfstandige worden vaak een mannenzaak is (de verhouding is nog steeds maar 60-40), zijn er toch steeds meer vrouwen die een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met een vrouw die de sprong aandurfde. Want zij inspireren! Vandaag is Ellen Kegels (28) van LN Knits aan de beurt. Wat tien jaar geleden begon met enkele mutsjes breien, is intussen uitgegroeid tot een bekend breilabel met fans als Eva Daeleman en zelfs Herman Brusselmans.
 2. Nathalie Francken (44), zus van politicus Theo Francken, over haar hoge functie bij de Wereldbank “Corona betekent véél werk voor ons”

  Nathalie Francken (44), zus van politicus Theo Francken, over haar hoge functie bij de Wereldbank “Corona betekent véél werk voor ons”

  Theo Francken (42) beschrijft zijn grote zus als het alerte, hevige kind dat tijdens de autorit naar Zuid-Frankrijk tien uur wakker bleef, afritten telde en bleef vragen hoe ver het nog was. Die kwieke geest vertaalt zich nu in een topjob. Nathalie Francken (44) verhuisde twee jaar geleden naar Washington D.C. om plaatsvervangend directeur te worden bij de Wereldbank. Maar was Nathalie een quizvraag, dan raakte zelfs alwetende Ella Leyers niet veel verder dan ‘zus van politicus Theo’. Tijd om persoonlijk te worden met NINA.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees