Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Irmy Photography
Volledig scherm
© Irmy Photography

Hoe bepaal je als startende ondernemer je prijzen? Zo moet fotografe Irmy het aanpakken, volgens expert Simon Gryspeert

Irmy Coeckelbergs (23) fotografeert als Irmy Photography de mooiste huwelijken. Maar niet iedereen schat haar fotografie en de uren werk die ze erin steekt, naar waarde. “Sommige mensen lijken te denken dat exposure genoeg is voor mij, in plaats van te betalen.”

0 reacties

  1. Trend in de bedrijfswereld: spontane vakantiedagen om burn-out te vermijden. “Wie lange dagen maakt, is niet per se werkverslaafd”

    Trend in de bedrijfswe­reld: spontane vakantieda­gen om burn-out te vermijden. “Wie lange dagen maakt, is niet per se werkver­slaafd”

    Pop-up vakantiedagen, selfcare-verlof of wellbeing days. Sinds het begin van de pandemie lassen steeds meer bedrijven wereldwijd spontane vakantiedagen in voor hun (uitgebluste) werknemers om een burn-out te vermijden. Arbeidspsycholoog Tom Dijckmans neemt de trend onder de loep. Want een nobel initiatief is het zeker, maar hebben die vrije dagen ook het beoogde effect?
  2. Zweden opent ’s werelds grootste openluchtbar, waar je de ingrediënten voor je cocktail zelf mag plukken in de natuur

    Zweden opent ’s werelds grootste openlucht­bar, waar je de ingrediën­ten voor je cocktail zelf mag plukken in de natuur

    Als we nog een reden zochten om het wondermooie Zweden te bezoeken, dan hebben we die nu gevonden. Het Scandinavische land lanceert een vernieuwend concept waarbij twee van onze favoriete dingen centraal staan: cocktails en de natuur. En het leukste deel? Je mag zelf je handen vuil maken, waarna je als beloning een drankje geserveerd krijgt door een bartender van een gerenommeerde cocktailbar.