'Work From Home' jammies
Volledig scherm
'Work From Home' jammies © Whatever Inc.

Het beste van twee werelden: pyjama-kostuums voor tijdens Zoom-vergaderingen

In 2020 werd werken van thuis de standaard. De pandemie bracht ettelijke Zoom-meetings met zich mee, vanuit onze veilige thuishaven weliswaar. We werden koningen in het koppelen van het aangename aan het noodzakelijke. Een comfortabele jogging- of pyjamabroek en pantoffels combineerden we slim met een deftige bloes of hemd. En niemand aan de andere kant van het scherm die iets vermoedde. Een Japans bedrijf heeft een manier gevonden om daar nu munt uit te slaan: pyjama-kostuums. Zoom, but make it comfy!

 1. Nathalie Francken (44), zus van politicus Theo Francken, over haar hoge functie bij de Wereldbank “Corona betekent véél werk voor ons”

  Nathalie Francken (44), zus van politicus Theo Francken, over haar hoge functie bij de Wereldbank “Corona betekent véél werk voor ons”

  Theo Francken (42) beschrijft zijn grote zus als het alerte, hevige kind dat tijdens de autorit naar Zuid-Frankrijk tien uur wakker bleef, afritten telde en bleef vragen hoe ver het nog was. Die kwieke geest vertaalt zich nu in een topjob. Nathalie Francken (44) verhuisde twee jaar geleden naar Washington D.C. om plaatsvervangend directeur te worden bij de Wereldbank. Maar was Nathalie een quizvraag, dan raakte zelfs alwetende Ella Leyers niet veel verder dan ‘zus van politicus Theo’. Tijd om persoonlijk te worden met NINA.
 2. Jeroen (30) en Marijke (40) werken in bed. Een goed idee?
  PREMIUM

  Jeroen (30) en Marijke (40) werken in bed. Een goed idee?

  Je werkt al een jaar thuis en je wilt wat. Afwisseling. Of je laat het een beetje hangen, want de pandemie is zo al lastig genoeg. Jogging aan, haar ongewassen. En je bed lonkt, die zachte cocon, zo veel knusser dan je geïmproviseerd bureau. Ook professor Marijke Verbruggen (40) en communicatiedeskundige Jeroen Lagrou (30) verruilen hun bureau weleens voor hun bed. “Met de lakens om me heen, een kopje koffie erbij. Ik ben er productief én zen.” Experten raden liever een andere aanpak aan. “Als je niet duidelijk afbakent, sijpelt je werk je hele leven in.”
 3. Olga Leyers (23) & haar BFF’s, de ambitieuze generatie die weet wat ze wil: “Ik was een tijdje blind voor mijn eigen geluk”
  PREMIUM

  Olga Leyers (23) & haar BFF’s, de ambitieuze generatie die weet wat ze wil: “Ik was een tijdje blind voor mijn eigen geluk”

  Dat we Olga Leyers (23) al meer dan een jaar niet op televisie zien, is geen toeval. De jongste dochter van clan Leyers focust exclusief op haar studies rechten. Ze woont voor het eerst in haar leven alleen en heeft ook in de liefde een zekere rust gevonden. “Ik ben gelukkiger dan ooit. Het voelt als Olga 2.0.” Een exclusief interview met Olga en haar beste vriendinnen: zus Billie Leyers, actrice Jennifer Heylen en ontwerpster Lisa Hanze.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt