Kaat DM
Volledig scherm
© Kaat DM

Fotografe en globetrotter Kaat De Malsche: "Mensen vragen me soms of ik de Lotto gewonnen heb"

#girlboss reeksOnze girlbossreeks, waarin we jonge, ondernemende vrouwen in de kijker zetten, krijgt de komende weken een zomers jasje. We zoeken straffe madammen op die hun mannetje staan op en rond de festivalpodia, op het strand, op metershoge golven of in het beste ijssalon van de kust. Deze week volgen we de jonge fotografe en globetrotter Kaat De Malsche (24) op haar reizen langs de hoogste golven en coolste skipistes.

 1. Annelies staat op het podium van Pukkelpop, maar "aan Echo Beatty verdien ik voorlopig nog geen geld"
  #girlboss reeks

  Annelies staat op het podium van Pukkelpop, maar "aan Echo Beatty verdien ik voorlopig nog geen geld"

  Onze girlbossreeks, waarin we jonge, ondernemende vrouwen in de kijker zetten, krijgt de komende weken een zomers jasje. We zoeken straffe madammen op die hun mannetje staan op en rond de festivalpodia, op het strand, op metershoge golven of in het beste ijssalon van de kust. Deze week maken we kennis met Annelies Van Dinter: met haar muziekgroep Echo Beatty staat ze dit jaar voor het eerst op Pukkelpop.
 2. "Ze verklaren ons zot dat wij hier geen geld mee verdienen": NINA sprak met de dames van Bivak Urban Camping
  #girlbossreeks

  "Ze verklaren ons zot dat wij hier geen geld mee verdienen": NINA sprak met de dames van Bivak Urban Camping

  Onze girlbossreeks, waarin we jonge, ondernemende vrouwen in de kijker zetten, krijgt de komende weken een zomers jasje. We zoeken straffe madammen op die hun mannetje staan op en rond de festivalpodia, op het strand, op metershoge golven of in het beste ijssalon van de kust. Deze week maken we kennis met Lotte, Zoë en Hanne. Zij openden vorige week Bivak, een pop-upcamping in het hartje van Antwerpen.
 3. Belgische fotografe Régine Mahaux (59) is kind aan huis bij Trump: “Toen Donald en Melania positief testten, heb ik een berichtje gestuurd om beterschap te wensen”

  Belgische fotografe Régine Mahaux (59) is kind aan huis bij Trump: “Toen Donald en Melania positief testten, heb ik een berichtje gestuurd om beterschap te wensen”

  Met de Amerikaanse verkiezingen in aantocht brandt er maar één vraag op ieders lippen. Blijft Trump aan de macht? Ook voor Régine Mahaux is het afwachten. De Belgische is naast een graag geziene gaste bij beroemdheden en onze prinses Astrid, de huisfotografe van de Amerikaanse presidentsfamilie. Een unieke band die haar al de helft van haar vriendschappen kostte. Maar afschrikken doet het haar niet. “Ik vel geen oordeel, ik leg enkel geschiedenis vast.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas