Amelie Dubois
Volledig scherm
Amelie Dubois

"Financiële problemen heb ik nooit gehad, mijn agenda was direct overvol en dat loont natuurlijk"

#girlboss reeksZelfstandige worden in België is duur en de combinatie met een gezin en een sociaal leven is lastig. En hoewel het een vreselijk stereotype is, beslissen vooral vrouwen daardoor om het niet te doen (de verhouding is nog steeds maar 60-40). Toch zijn er jonge vrouwen die wél een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met zo'n straffe madam die de sprong aandurfde. Vandaag is personal trainer Amelie Dubois (26) aan het woord die in grote bedrijven en bij haar thuis trainingen op maat geeft.

 1. Ruth heeft twee bedrijven: "Mijn dochtertje zegt soms al 'leg je telefoon eens neer'"
  #girlboss reeks

  Ruth heeft twee bedrijven: "Mijn dochtertje zegt soms al 'leg je telefoon eens neer'"

  Zelfstandige worden in België is duur en de combinatie met een gezin en een sociaal leven is lastig. En hoewel het een vreselijk stereotype is, beslissen vooral vrouwen daardoor om het niet te doen (de verhouding is nog steeds maar 60-40). Toch zijn er jonge vrouwen die wél een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met zo'n straffe madam die de sprong aandurfde. Vandaag geven we het woord aan de oprichtster van creatief bureau Buro Coco en modelabel Johny be good Ruth Trioen (34).
 2. "Internet maakt ondernemen veel makkelijker, zo kan je als kleine speler toch veel lawaai maken"
  #girlboss reeks

  "Internet maakt ondernemen veel makkelij­ker, zo kan je als kleine speler toch veel lawaai maken"

  Zelfstandige worden in België is duur en de combinatie met een gezin en een sociaal leven is lastig. En hoewel het een vreselijk stereotype is, beslissen vooral vrouwen daardoor om het niet te doen (de verhouding is nog steeds maar 60-40). Toch zijn er jonge vrouwen die wél een eigen bedrijf opstarten. Elke week spreken wij met zo'n straffe madam die de sprong aandurfde. Vandaag is Geraldine Hendrickx (30) van handtassenmerk Hendrickx Bags aan het woord.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw