Ryan Cheng
Volledig scherm
© Ryan Cheng

Droomjob alert: betaald worden om flamingo's te verzorgen op de Bahama's

Op een dag vind je de job van je leven. Als "Chief Flamingo Officer" bijvoorbeeld. Het Baha Mar resort op de Bahama's schreef vorige maand die vacature uit op haar website en gaat op zoek naar iemand die de flamingo's op het eiland wil verzorgen. Betaald worden om op een Caraïbisch eiland wat tijd tussen de flamingo's door te brengen, waar kunnen we tekenen?

1 reactie

 • Thierry Vansweevelt

  4 jaar geleden
  Ik voldoe met uitzindering van et diploma en de ervaring hehe
 1. Redacteur David sprak met ‘Sex and the City’-actrices Cynthia Nixon en Kristin Davis: “Oudere vrouwen worden te snel afgeschreven”
  PREMIUM
  NINA

  Redacteur David sprak met ‘Sex and the Ci­ty’-actrices Cynthia Nixon en Kristin Davis: “Oudere vrouwen worden te snel afgeschre­ven”

  Ze veroverden al miljoenen harten van mensen als Miranda Hobbes en Charlotte York in de iconische tv-serie Sex and the City. En nu, zo’n twintig jaar later, staan Cynthia Nixon (55) en Kristin Davis (56) er helemaal terug in het veelbesproken vervolg And Just Like That … Ettelijke jaartjes ouder wel, maar naar eigen zeggen zoveel beter in zoveel opzichten. NINA sprak exclusief met de twee topactrices. “We praten openlijk over wat er met vrouwen gebeurt in verschillende stadia van hun leven. Dat is ook exact de reden waarom we terug wilden komen.”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 3. “Ze is poeslief en toch blijf je op je hoede.” Psycholoog vertelt hoe je omgaat met ‘frenemies’ op de werkvloer

  “Ze is poeslief en toch blijf je op je hoede.” Psycholoog vertelt hoe je omgaat met ‘frenemies’ op de werkvloer

  Fijne collega’s zijn ontzettend belangrijk voor je werkgeluk. Helaas kan je het niet met iedereen even goed vinden. Met sommige collega’s heb je zelfs een haat-liefdeverhouding: ‘work frenemies’ noemen we dat. Psycholoog Roos Wolterling legt uit hoe je die types herkent en hoe je vermijdt dat het tot een haatverhouding zonder liefde komt. “Er is geen wet die verbiedt dat je jezelf laat gelden op de werkvloer.”
 1. Hanna en Françoise werken bij defensie: “De emancipatiestrijd is hier al zo goed als gestreden”
  PREMIUM
  13

  Hanna en Françoise werken bij defensie: “De emancipa­tie­strijd is hier al zo goed als gestreden”

  “Ik ben heel jong en ik ben een vrouw. Maar ik geef wel leiding aan een tiental soldaten, die me zonder uitzondering respect tonen. Dat is normáál, hier in het leger.” Hanna (24) en Françoise (49) werken bij defensie, de een begint net als sergeant, de ander schopte het tot luitenant-kolonel. Bijna een op de tien Belgische militairen is ondertussen een vrouw, maar “defensie zal nog een tijdje een mannenbastion blijven”, gelooft Kamerlid Jasper Pillen (Open Vld). Zo ervaren Françoise en Hanna dat niet. “Nergens krijg je zo veel kansen om als vrouw de touwtjes in handen te nemen.”
 2. Vergaderen in een knap herenhuis of op Ibiza? Het kan, dankzij de nieuwe ‘Airbnb voor telewerkers’

  Vergaderen in een knap herenhuis of op Ibiza? Het kan, dankzij de nieuwe ‘Airbnb voor telewer­kers’

  Waarom thuis telewerken, met de kinderen van de buren die al gillend rondlopen in hun tuin en het eentonige bureau dat je elke dag opwacht? Het kan ook anders. Met zicht op zee, bijvoorbeeld. Of je kan er een citytrip aanbreien. Het nieuwe platform Deskalot richt zich op mensen die even willen ontsnappen aan de eenheidsworst van het thuiswerken. Dat doen ze door kantoren op - soms supercoole - locaties te verhuren.