Self/Nina.be
Volledig scherm
© Self/Nina.be

Deze vrouw is bekroond tot meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer van het jaar

Hoewel zelfstandige worden vaak een mannenzaak is, zijn er steeds meer vrouwen die een eigen bedrijf opstarten. Initiatieven als de Womed Award, een prijsuitreiking voor vrouwelijke ondernemers, kunnen we dan ook alleen maar aanmoedigen. Zij verkozen vandaag Isabelle Ulenaers van het 100% natuurlijke cosmeticamerk Self tot de meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer van het jaar. 

0 reacties

 1. Directrice, woordvoerster en psychologe over job in Belgische gevangenis: “Na mijn bevalling zei iemand: ‘We zullen je kind weten te vinden’. Dat komt hard binnen”
  PREMIUM

  Directrice, woordvoer­ster en psychologe over job in Belgische gevangenis: “Na mijn bevalling zei iemand: ‘We zullen je kind weten te vinden’. Dat komt hard binnen”

  We zagen hen al aan het werk in het tweede seizoen van de VIER-reeks Ooit Vrij, die gedetineerden en medewerkers van Belgische gevangenissen volgt. Directrice Petra, woordvoerder Kathleen en psychologe Karen. Ze vertellen hoe het is om vrouw te zijn tussen mannelijke gedetineerden. “In Brussel heb ik íéder scheldwoord in het Frans geleerd.”
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len