Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Deze 8 eigenschappen hebben succesvolle mensen gemeen

Welke kwaliteiten hebben succesvolle mensen gemeen? De Nederlandse presentator Thijs Lindhout (29) interviewde de afgelopen twee jaar meer dan 75 gasten voor zijn '100% inspiratie'-podcast. Van de Nederlandse astronaut André Kuipers tot zwemkampioen Pieter van den Hoogenband. Hij kwam uit op acht eigenschappen.

2 reacties

 • Eida Lam

  4 jaar geleden
  Doe wat je graag doet is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan maar desalniettemin ga je veel harder je best doen voor iets dat je graag doet dan voor iets dat je tegen je zin doet. En doe het voor jezelf! Niet voor anderen, dat laatste wreekt zich altijd.
 • Hans Plas

  4 jaar geleden
  Buiten dan natuurlijk een meer dan redelijk IQ en EQ.
 1. “‘Met alle respect’ betekent eigenlijk ‘Stop maar’.” 262 hilarische kantoortips die jou carrièregewijs alleen maar voordelen opleveren
  NINA

  “‘Met alle respect’ betekent eigenlijk ‘Stop maar’.” 262 hilarische kantoor­tips die jou carrièrege­wijs alleen maar voordelen opleveren

  Werken op kantoor. Dat is gezellig keuvelen aan de koffieautomaat, maar ook: je druk maken in de collega die begint te praten als jij aan je ellenlange to do-lijstje moet beginnen. Kortom, op kantoor gaan ergernissen en liefde hand in hand. Om je een weg te banen in het kantoorleven, maakte journaliste Japke-d. Bouman (51) een lijstje van 262 tips waar jij carrièregewijs je voordeel mee kan doen.