Volledig scherm
© David Meulenbeld/Pockies

Chillste job ooit: verdien geld door lekker lui in je zetel te liggen

Wil je een centje bijverdienen? Dat kan, op een wel zéér aangename manier. Het Nederlandse bedrijf Pockies zoekt een bedreven luierik die een middag op de zetel wil liggen en tv wil kijken. En je wordt er nog eens voor betaald ook. Het salaris: maar liefst 500 euro.

 1. Onderneemster Zehra Özmen (35) brengt Genkse jongeren dichter bij elkaar met basketbalclub: “Voetbal of basket, dat hoorde volgens mijn vader niet voor een meisje”

  Onderneem­ster Zehra Özmen (35) brengt Genkse jongeren dichter bij elkaar met basketbal­club: “Voetbal of basket, dat hoorde volgens mijn vader niet voor een meisje”

  Vrouwelijke ondernemers, er zijn er te weinig. Voeg daar een migratie-achtergrond aan toe en het lijstje wordt nog korter. Toch vonden we er die de pijnpunten in hun gemeenschappen aanpakken en zo de wereld op hun eigenzinnige manier een beetje mooier maken. Vandaag: de sportieve Zehra Özmen (35) probeert met haar basketbalclub BC Lions Genk de diverse Genkse jeugd samen te brengen: “Mijn club moet een weerspiegeling zijn van de maatschappij.”
 1. Tientonner probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner probeert bestelwa­gen van de weg te rammen

 2. Astronaut toont adembenemend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon
  Play

  Astronaut toont adembene­mend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon