Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

"72 procent van de jonge generatie krijgt een quarterlifecrisis"

De dagen worden korter, je ochtendhumeur langer. Het is pikdonker wanneer je 's ochtends thuis vertrekt, en als je 's avonds de sleutel weer in het slot steekt, lijkt het alsof de nacht alweer gevallen is. Om maar te zeggen: geen wonder dat we er allemaal een beetje sip bijlopen. Of is er misschien meer aan de hand?

5 reacties

 • Lies De Vuyst

  5 jaar geleden
  En ik krijg dat nu pas.... ( 39 )
 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  5 jaar geleden
  Wij waren prille 20ers, studies afgewerkt, getrouwd, kind, gebouwen en gaan werken. Nu 26-27 nog naar school, de wereld gezien, alle festivals afgelopen, maar nog geen klop gedaan. En al in crisis van wat ??? Ze willen teveel wij wilden ook veel, maar we werkten ervoor en eenmaal goed gesetteld durfden wij ons iets permiteren, maar tegenwoordig eerst leven en dan de rest.....
 • Patrick Coens

  5 jaar geleden
  quarter-life crisis neen dat is omdat ze de lat veel te hoog leggen aan prullen van het moment dat er een nieuwe gsm of tv of pc of spelletjes moeten ze dat hebben en veel geld verdienen en weinig te werken dat is de oorzaak ,iemand die goed met zijn budget om kan heeft dat niet
 • Jan Maarten

  5 jaar geleden
  Het punt is dat alles steeds veel sneller gaat en het nauwelijks is bij te houden. Een midlife wordt dan een kwartlife crisis en straks een fulltime crisis. Dit wordt nog versterkt door de 3 seconden advertentie clips, de deadline druk op het werk, de social media druk, enz. Misschien moeten we onze lifestyle herbekijken en terug op een normaal tempo gaan leven.
 • Roland Peeters

  5 jaar geleden
  De enige remedie om de mensen terug hun geluk te laten vinden is simpel..... Stop met al die "beterweters" ons leven te laten bepalen.