Johan Martens
Volledig scherm
© Johan Martens

Zoon van Mathias Sercu over zijn strijd tegen kanker: “Ik had één vraag: ‘heb ik nog een maand?’”

BVMidden vorig jaar kreeg het gezin van Mathias Sercu (51) vreselijk nieuws te verwerken. Tore (23) - de oudste zoon van de ‘Marsman’-acteur - kreeg de diagnose kanker, waarvan hij helaas niet meer zal herstellen. In een interview met ‘Humo’ vertellen vader en zoon nu bijzonder openhartig hun verhaal. “‘Je moet nú naar het ziekenhuis’, zei de dokter.”

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Ann Van den Broeck stelt het goed na operatie tegen kanker: “De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed”
  BV
  5

  Ann Van den Broeck stelt het goed na operatie tegen kanker: “De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed”

  Musicalactrice Ann Van den Broeck (46) heeft een operatie achter de rug in haar strijd tegen kanker. Dat nieuws deelde ze zelf op sociale media. Normaal gezien moest ze vorige week al onder het mes, maar de operatie werd toen uitgesteld omdat ze hoge koorts had. “Van uitstel komt geen afstel”, zei ze toen. En inderdaad: de ingreep is intussen succesvol uitgevoerd.