Conrad Janssens en zijn vriend Matthias
Volledig scherm
Conrad Janssens en zijn vriend Matthias © rv

Zoon van Ilse De Meulemeester toont voor het eerst zijn vriend: “Als we ooit uit elkaar gaan wil papa hem in de familie houden”

BVConrad Janssens (20) verdween na wat tumult even van de radar. De zoon van Glenn Janssens en ex-Miss België Ilse De Meulemeester hield z’n privéleven lang verborgen, maar nu mag iedereen het weten: Matthias stal zijn hart. Met enkele verliefde plaatjes maakt hij aan het grote publiek bekend dat hij smoorverliefd is. Ook mama Ilse is fan, schrijft Dag Allemaal. 

11 reacties

 • Olivier Vivet

  2 maanden geleden
  Super toch. En aan Dhr Willems: zo kosher is de eigenaar van Number 1 ook niet gezien de belastingfraude die hij gepleegd heeft. En daarbij, je moet als man toch ook echt wel dom zijn om zoveel aan een vrouw te geven.
 • jan maes

  2 maanden geleden
  Dat is echt, om trots op te zijn.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Eli, en vele jongens zullen blij zijn. ;)
 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Waarom zijn de mooiste en meest verzorgde mannen toch homo. Jammer want vele meisjesharten zullen nu gebroken zijn. Maar chapeau om er als zo een bekend persoon openlijk durven voor uit te komen.
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Hopelijk verdiend hij zijn brood op een eerlijkere manier dan zijn mamaake. Die is voor een schandaaltje meer of minder oplichterij altijd wel te vinden. Vraag maar eens aan de eigenaar van Frituur number 1. Echt een model BV.
 1. ‘Thuis’-actrice Leah Thys heeft een nieuwe heup nodig: “Ik kan echt niet uit de voeten”
  BV
  1

  ‘Thuis’-actrice Leah Thys heeft een nieuwe heup nodig: “Ik kan echt niet uit de voeten”

  “Leah is er het hart van in, maar is op dit moment niet in topvorm om de hoofdrol in deze zware voorstelling aan te kunnen”, klonk het vrijdag bij Bruno Van Heystraeten van Loge 10, het gezelschap waar Leah Thys mee samenwerkte voor haar theatervoorstellingen van ‘De dame in het busje’. De ‘Thuis’-actrice annuleerde de tournee vanwege mobiliteitsproblemen. Ondertussen raakte bekend dat de 76-jarige actrice wacht op een nieuwe heup.